سلام.میشه کمکم کنید دوتا لیست بنویسم.یکیش مواد لازم خونه از مواد شوینده تا غذا.یه لیست هم از انواع غذا.اینجوری دیگه هر روز فکر نمیکنیم چی بپزیم.راحت تر با نگاه کردن به لیست یه غذا انتخاب میکنیم.تازه از رو لیست خرید هم راحت همه خریدامون انجام میدیم
میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من قبلانم همین چیزارو میپختم ولی خوب نمیشد چون افسرده بودم الان خیلی خوش مزه میشه چون با حاله خوب با عشق میپزم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من لیست ندارم ولی این غذاهارو میپزم لازنیا پیتزا الویه پاستا ماکارونی همبرگر نرگسی لوبیاپلو عدس پلو ...
کو کو کتلت شامی ماهی و سبزی پلو ته چین فلافل کدو با گوشت چرخ کرده کته گوجه
من از رو نرم افزار آشپزی میکنم تقریبا نصفه غذاهام با تقلب از رو نرافزارایه مختلفه😂😁