من تازه دارم یاد میگیرم امروز جلسه سومم بود و افتضاح بودم🥲💔
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من از بدو تولد تا 9 سالگی بابام منو میشوند تو بغلش و یادم میداد
10 سالگی دیگه نشستم پشت ماشین ولی مامانمم سمت شاگرد بود
از 11سالگی دیگه تنها میرم
تا الانم تصادف نکردم
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
آزمون آیین نامه رو بار اول و شهری رو بارسوم قبول شدم
تصادف کهههه با در پارکینگمون از بغل یبار تصادف کردم😭 خیلی بد بود.
ولی نگران نباش هرچی بگذره بهتر میشی
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من از بدو تولد تا 9 سالگی بابام منو میشوند تو بغلش و یادم میداد10 سالگی دیگه نشستم پشت ماشین ولی مام ...
چیکار کنم یاد بگیرم🥲
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من تو همون آموزشگاه یاد گرفتم آزمون آیین نامه رو بار اول و شهری رو بارسوم قبول شدم تصادف کهههه با در ...
باید چیا بخونم؟
من هیچی بلد نبودم تا جلسه اخر هم نه خوب دوبل میزدم نه چیزی حتی خاموش هم میکردم ولی همسرم بهم اعتماد داشت و ماشینو میداد دستم تنها میشستم..۱ ماه هر روز تمرین کردم و بار اول قبول شدم
اگه مربیت زنه که همش به حرف زدن میره اصلا درست یاد نمیگیری.منم ۲سال پیش گرفتم مربیم نکات قبول شدن رو بهم یاد میداد پارک دوبل اینارو خیلی خوب یاد میداد بار اول هم قبول شدم ولی خب از اون موقع اصلا نروندم دیگه ماشین کلا یادم رفته
بستگی به خودت داره و تمرینی که میکنی12جلسست هر چی بگذره بهتر میشی و برات راحت تر میشهفقط استرس از خو ...
من ده جلسه برداشتم بنظرتون میتونم تا اون موقع؟🥲