2777
2789
عنوان

رمان

58 بازدید | 6 پست

سلام عزیزای دلم من رمان زیاد می نویسم برای خودم الان می خوام یه رمان حدی بتویسم برلی چاپ حالا بع تظرتون کدوم موصوع باشه که بازخورد خوب داشته بلشه

عشقی اهرش برسنو خیانت

عشقی بهش برسن

کودک همسری

البته خودم نظرم کودک همسریه

با احترام البته باید ببخشید که اینو میگم ... هیچکدام، این موضوع ها رمان های زرد محسوب میشن.

به نظر من تعدادی رمان خوب با موضوعات مختلف چه ایرانی و چه خارجی مثلا با موضوعات طنز و ... مطالعه بفرمایید.

ان شاالله که یک رمان ماندگار و پرفروش چاپ کنین.

موفق باشین.

خدایا شکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام البته باید ببخشید که اینو میگم ... هیچکدام، این موضوع ها رمان های زرد محسوب میشن. به نظر ...

میشه بگین چه موضوعاتی خوبه؟من قلم خوبی دارم همه میگن اما متاسفانه ذهنم بسته شده موضوع ناب و بکری به ذهنم نمیرسه که براش ایده پردازی کنم مهم فقط موضوعه وگرنه همینکه شروع میکنم به نوشتن میتونم هزاران خط بنویسم اما هیچ موضوع نابی به ذهنم نمیاد

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
میشه بگین چه موضوعاتی خوبه؟من قلم خوبی دارم همه میگن اما متاسفانه ذهنم بسته شده موضوع ناب و بکری به ...

من شغلم در ارتباط با کتابه. اگر نظرتون داشتن مخاطب عمومی هست خب رمان ها با موضوع عاشقانه خیلی جواب میده و پرمخاطب میشه اما موضوعات جدیدی مثل کتاب پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و زد به چاک که طنزه یا کتاب هایی که در مورد گذشته مثلا تخت جمشید و یا مصر باستان و این ها هستند بنظرم مخاطبان جدیدی پیدا می کنند.

خدایا شکرت.
من شغلم در ارتباط با کتابه. اگر نظرتون داشتن مخاطب عمومی هست خب رمان ها با موضوع عاشقانه خیلی جواب م ...

واقعااا این کتاب ها به نظر کتاب های خیلی خاصی هستن و مهارت خیلی زیادی  میخوان من به اسیب شناسی و اسیب های اجتماعی علاقه دارم دوست دارم بتونم در این باره بنویسم که فقط سرگرمی نباشه و یه نتیجه ای پشتش باشه

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
واقعااا این کتاب ها به نظر کتاب های خیلی خاصی هستن و مهارت خیلی زیادی  میخوان من به اسیب شناسی ...

عالیه شروع کنید به نوشتن.نترسید فوقش خوب نمیشه و بارها و بارها ویرایشش می کنید ولی معطل نکنید و شروع کنید.   

خدایا شکرت.