2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی میشه بیاید؟

395 بازدید | 34 پست

سلام قراره بخاطر شغل شوهرم تهران زندگی کنیم.محل کار همسرم ونک هستش و بخاطر قیمت بالا نمی تونیم اونجا خونه رهن کنیم.بنظرتون با 70 تومن کجاها میشه خونه رهن کرد؟شنیدم خونه های پرند و پاکدشت ارزونه.از پاکدشت تا ونک خیلی راهه؟کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرند و پاکدشت اطراف تهران هستن

من خیلی وقته با مترو رفت و امد نمیکنم. ولی باید ببینی کدوم‌مسیر متروخورش خوبه و به حقانی یا مترو جهاد نزدیکه.‌

. مترو خط یک و مترو خط ۴ فکر کنم اگه اشتباه نکنم.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

باید جنوب تهران رو بررسی کنی

البته اونجا هم بین خود محله‌ها گاها تفاوت قیمت بالایی هست

و برای اینکه مطمعن شین محله خوبی هست .. بنظرم‌شماره چندتا املاک رو پیدا کنین ک هم ملک معرفی کنن و هم درمورد کدوم نظقه و محلش بگن بهتون

یادم تورو فراموش..

عزیزم سمت نظام آباد و امام حسین رو بگردی فکر کنم پیدا کنی

مسیرش به ونک هم خوبه 

مخصوصا نظام آباد

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍