2777
2789

سلام دوستان کسانی که با قرص ویتاگنوس پریودیشون عقب افتاده و باردار نبودن تا کی این وضع عقب انداختن ادامه داشته با چی خوب شدن؟ 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
من ویتاگنوس میخورم پریودیم زود ب زود میشم.

برای باردار شدن میخورید؟ چندتا و از چه موقعی در ماه میخورید؟ عجیبه روی من اثر معکوس گذاشته من منظم بودم هیچ علائمی ندارم 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید بازگو کنید ممنون البته نگران نیستم میدونم اگه هورمونامم بهم ریخته باشه آخرش خوب میشه ولی علتش کنجکاوم کرده که نمیفهمم چرا اینجوری شدم 

برای باردار شدن میخورید؟ چندتا و از چه موقعی در ماه میخورید؟ عجیبه روی من اثر معکوس گذاشته من منظم ب ...

اره برای بارداری میخوردم.از 5 پریودی تا 15 سیکل..یعنی 10 روز کلا...روزی دوتا.من میخوردم 7 روز پری میشدم 7رور لکه بینی داشتم کلا زمانی نمیموند ک بخام اقدام کنم برای بارداری همش لکه بینی و پریود بودم...الان قرص متفورمین میخورم عالیه برای تنظیم پریودی

ببخشید خوب شدید شما ک گال داشتین پسرمم فک میکنم گرفته

سلام  من از ملخ ها گرفتم هرچند پزشکا باورشون نشد میگفتن حساسیته من خودم داروها گال را مصرف کردم پماد کروتامیتون را سه روز کامل همه جا بدنش بمالید بچه ها تو سرشونم میزنه بمالید من توی چشم وپلکمم زد هرچند نادر بود بخاطر چروک زیر چشمم احتمالا بوده بعدم یکشب پماد پرمترین ۵ درصد تمام بدن بزنید هیچ جایی خالی نبلشه کامل سطح پوست همه نقاط پوشش بخوره ناحیه تناسلی هم بزنید پرمترین سم از گل داوودیه صحش حمام کنید یکهفته بعدم پرمترین ۵ درصد را تکرار کنید شامپو پرمترین هم هست که اگه بلافاصله قبل عمیق شدن و ریشه کردن سریع جواب میده بعد حمام بدن نیمه خشک بهمه بدن بزنید نیم ساعتی صبر و بعد آبکشی کنید از من هنوزم گاهی به پلکم و تناسلی و گوشه دستام میزنه عمیق شده از من چون ملخا تو عمق پوستم واردش کردن با سوزن تزریق استریل چندتا سوراخ روی تاولا میزنم و پرمترین میزنم روشون چند بار باید تکرار بشه برای نمونه ها ریشه دار و کهنه شده پلک حساسه یکبار تونسم سوراخ بزنم همون۹ا خوب شد اما یک قسمتایی از پلکم هنوز هس نیاز به سوراخ داره بحالت عادی با پرمترین روش مالیدن خوب نمیشه 

ببخشید خوب شدید شما ک گال داشتین پسرمم فک میکنم گرفته

البته دارو بچه ها پتفاوت از بزرگسالانه بهتره با پزشک هم مشورت کنید ولی اگه از درماناشون جواب نگرفتید من از لین رکشا خوب شدم جاها نه سوزن زدم هم بعد چند وقت مرتب سوراخ زدن خوب شدن فعلا فقط خارش چشمام و زائده رویک پلکم مونده  

البته دارو بچه ها پتفاوت از بزرگسالانه بهتره با پزشک هم مشورت کنید ولی اگه از درماناشون جواب نگرفتید ...

تشکرگلم ک توضیح دادی.من دکترخیلی خوبی بردمش خمون اول تادیدش گفت گاله.داروهم پرمترین وپماد ترکیبی داد خیلی بهتره ولی میخام ریشه کن بشه.شماچندماهه درگیرشی؟؟؟

الان دیگه خوب شدید؟؟؟واگیردار بود یعنی اطرافیانم گرفتن؟مدام خونه رو ضدعفونی میکردین؟

بله همسرم و مامانم واکرفتن اما سریع درمان کردند از من عنیق شد چون اول باحساسیت دکترا اشتباه گرفتن پخش شد من بزور سوزن و رمترین دستام خوب شده تازه ولی چشمام جزیی هتوز درگیره خارش داره یک پلکمم مقدلری تونل داره تازه زده باهنین روش سوزن چاره اخر درمانشه 

تشکرگلم ک توضیح دادی.من دکترخیلی خوبی بردمش خمون اول تادیدش گفت گاله.داروهم پرمترین وپماد ترکیبی داد ...

من ۸ ماهه گرفتم اما شدتش با کروتانبتون ۳ روزه از بین رفت ولی هربار جزیی عود میکرد الان فقط گوشه دستم یک تونل عمیق بود و خارش چشمام تونل دستمو با سوزن و مرمترین ریشه کن کردم فقط یک ملکم مونده وخارش جزیی چشمامم بله من هر شب ملحفه ها را نیشستم قبلش چندبار  افتاب گذاشتم همه جا را مری ضدگال زدم مرتب هنوزم حوله ها و ملحفه و لباسامو میشورم لبلسای زیر و حولمم عوض کردم