2777
2789
ایشاا... که بده بهت سالم صالح شیطانی کنن کیف کنی 

وووووی ممنون گلم یعنی منتظرم ایشالله گیرم بیادبزنمش که چرااینقددیراومد منکه دیگه مردم   

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان ان شا الله بزودی روزیتون شه😍💓

ممنون گلم برام دعاکنید 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
انشالله عزیزم دور از ذهن نیست

ممنون گلی 

انشالله درست زمانی که آدم دل از همه می‌بره خدا دستش رو میگیره 

دقیقا برا من همینطور شد

ب خودم اومدم گفتم نا کی بدوم این دکتر و اون دارو،پس زندگیم چی میشه ،خدا که هس همین بسه،فکرشم نمیکردم باردار شم ،الانم باورم نیس هنوز😁😣😅فقط ازمایش دادم دکتر و سونو نرفتم،میترسم بگن باردار نیستی خخخخخخ😓😓😓

شوهرم میگه کاش دوقلو سه قلو باشه😣😂😒راضیم ب رضای خدا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ممنون گلم برام دعاکنید 

عزیزم حتما،هر روز صبح بعد نماز یس میخونم برا همه منتظرا،درکت میکنم💓😍الهی عیدی تو همین ماه از امام زمان عج بگیری گلم

عزیزم حتما،هر روز صبح بعد نماز یس میخونم برا همه منتظرا،درکت میکنم💓😍الهی عیدی تو همین ماه از امام ...

ممنون گلم انشالله همچنین شمابه حاجتتون برسین 

وووووی ممنون گلم یعنی منتظرم ایشالله گیرم بیادبزنمش که چرااینقددیراومد منکه دیگه مردم    

خخخخخ حرف دل همه منتظراس،منم همیشه همینو میگم😂😂😂😂😂😂😂الهی خیلی زود برسه اون روزا😂😂😂😍💓😍💓😍

بچها شما کاری کردین برا بارداری من احساس میکنم بعد سقط کمر درد دارم برای سفت شدنش چیکار کنم

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎