2777
2789
انشاالله همه منتظر ها نی نی دار بشن 😍😍

انشاالله ممنون گلم 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
منم نی نی میخوام میشه برامنم دعاکنید 6ساله چشم انتظارم دیگه نمیدونم چیکارکنم 

ایشاا.. تو این ماه عزیز که مخصوص امام زمان شب تولدش یه نی نی بهت هدیه بده .برا منم دعا کنید 

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاا.. تو این ماه عزیز که مخصوص امام زمان شب تولدش یه نی نی بهت هدیه بده .برا منم دعا کنید 

ممنون گلم انشالله انشالله به حق صاحب الزمان همه به حاجتشون برسن ماهاهم خدادلش برامون رحم بیاد به حاجتمون برسیم 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست

من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی ندادی یهوسه قلوبدی چه میشه     

میگن باید از طرف مادری ژنش رو داشته باشید البته بدون زن هم میشه مثه من

نمدونم توکل بخدا

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی نداد ...

ایشاا... که بده بهت سالم صالح شیطانی کنن کیف کنی 

من خواهرشوهرم دوقلوداره منم عاشق دوقلوهستم دلم میخواددوقلوگیرم بیاداووووف ای خدابهم ندادی ندادی نداد ...

ای جان ان شا الله بزودی روزیتون شه😍💓

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.