2777
2789

سلام 

اول این بگم که 2 ساله ازدواج کردم هر دو تحصیل کرده هستیم و ازدواجمون سنتی و کاملا زیر نظر خانواده ها صورت گرفت ل صحبتمان کردیم و رابطه شروع شد 

تقریبا از همون اول سر اعتقاداتمون مشکل داشتیم و بحث می کردیم اقامت می گفت بحث اول بهتر از صلح آخر است 

منم فکر می کردم درست میکه یعنی کلا زود باورم...

تا این که جلو رفتیم و عقد کردیم و بعد هم ازدواج این پروسه 30 آل طول کشید و تو این 30 آل ما چه دعواهایی ک نکردیم و روز ب روز بدتر شد 

اولش بحث بود و بعد حرف بد و حاضراجوابی های شدید من و دعوا و کتک کاری و قهر از خونه 

اینم بگم ک چقد من گریهههههههههه میگردم 

دعوا کرده بودیم اون عصبانی و من ناراحت گریه می کردم و اینقدر گریه می کردم ک دلش برام بسوزه و بیاد بعله کنه و این اتفاق هیچوجه نیفتاد و و من شب تا صبح گریه می کردم و چشام کاسه ی خون می شد 

یکی از آشناهامون که البته اقا هم هست مشاوره ش خوب بود 

چند وقت باهاش صحبت کردم و تو این صحبت فهمیدم ک من اصلا وظافر و توانایی های ک خدا تو وجودم قرار داده رو نمیدونه

بعد از اون شیوه زندگیم عوض کردم و الان زندگیم عااالی نیست و خیلی مشکل دارم 

اما آرامش دارم و خداروشگر از زندگیم راضی هستم 

من چیزای ک یاد گرفتم رو تو چندتا قانون گذاشتم 

که اگه دوست داشته باشین اینجا میزآرم ک دوستان استفاده  کنن

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دوره عقدم و خیلی اختلاف داریم که ۹۹ درصدش مامان اونه که دخالت های نابه جامیکنه و حسودی میکنه و چشم دیدن منو نداره ، دوس دارم جداشم ولی از عاقبتشم میترسم

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
من تو دوره عقدم و خیلی اختلاف داریم که ۹۹ درصدش مامان اونه که دخالت های نابه جامیکنه و حسودی میکنه و ...

ازدواج کنی دخالت هارو کمش کن خودت

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
ینی ۳۰سال

یعنی سی سال عقد بودن😮😮😮😮😮😮

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜