بچه ها یکی از دوستام سی و سه سالشه خوشگل قد بلند خوش اندام فوق لیسانس معماری تو یه شرکت خوب داره کار میکنه درامدشم خوبه. ولی هیچ خاستگاری نداره. خیلی دلش میخواد ازدواج کنه ولی نمی دونه چجوری. راه حلی دارین واسه پیدا کردن خاستگار. منم نه تو فامیل خودم نه فامیل و دوستای شوهرم هیچ مورد مناسبی نداریم براش. از فکرش در نمیام 😪😪😪
حرف زیبا زدن خوبه ولی به خدا وضع جامعه خیلی داغونه چه اقتصادی چه اجتماعی چه فرهنگی ☹️
من وشوهرم یه روز حسرت یه خونه ۳۰متری داشتیم امروز دوتا آپارتمان ۱۰۰ متری داریم .حسرت یه پیکان رو داشتیم امروز ماشین خارجی سوار میشیم.هردومونم کارمند دولتیم.ولی از خدا نا امید نشدیم.
زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.