بچه ها یکی از دوستام سی و سه سالشه خوشگل قد بلند خوش اندام فوق لیسانس معماری تو یه شرکت خوب داره کار میکنه درامدشم خوبه. ولی هیچ خاستگاری نداره. خیلی دلش میخواد ازدواج کنه ولی نمی دونه چجوری. راه حلی دارین واسه پیدا کردن خاستگار. منم نه تو فامیل خودم نه فامیل و دوستای شوهرم هیچ مورد مناسبی نداریم براش. از فکرش در نمیام 😪😪😪
کلا ادم خوش برخورد و خوش اخلاقیه. نمیدونم چرا کسی پا پیش نمیذاره
شاید مشکل از دوست شما نیست الان کسی شرایط نداره واسه ازدواج چه دختر چه پسر تو این وضعیت کدوم پسر میتونه ازدواج کنه مگه اینکه پشتوانه مالی داشته باشه یا تو قرعه کشی برنده بشه یا شغلش جز شغلهای تاپ مثل پزشکی باشه
عزيزم ناراحت شدم براش، خودت جور كن براش چون متأهلى وجهه ى بهترى داره، به جز فاميل و آشنا هر جا نشستى تعريفشو كن، اگه شاغلى پيش همكاراى خانوم و آقات، بالاخره چند نفر ازدواجى پيدا ميشه
خرجش شما میدی؟ 😕 گیریم دختر خوب من دست دختر مردم بگیرم بدون پشتوانه؟ فردا بعد حسرت هزار چیز به دلش بمونه؟ بعد بگه کاش زبونم لال میشد نمیگفتم بله منم بگم کاش قلم پام میشکست؟ 😕😂😂😂😂😂
من خواستگارهم دارم خوندم نتیجه نداده حدیث کسا چله گرفتم سوره یاسین و....نتبجه نداده هیچکدوم
نماز جعفر طیار یک دفعه به دلم افتاد با اعتقاد خالص بخونید خیلییی مهمه که تو حال معنوی خوب و با ایمان کامل که به این معنی که بگید وقتی میخونم پس یعنی دیگه میشه و تموم که کردید یعنی دیگه حل شده و خیالتون راحت
نماز جعفر طیار یک دفعه به دلم افتاد با اعتقاد خالص بخونید خیلییی مهمه که تو حال معنوی خوب و با ایمان ...
ممنون عزیزم من مذهبی هم هستم ولی دیگه واقعا باور ندارم به این چیزها چون تا حالا هیچوقت نتیجه نگرفتم مسهد رفتم کربلا رفتم ولی هیچکدوم اثری نداشته رو حاجاتم