2777
2789
عنوان

دوره ی بی خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 164 پست
این سایت ها و چیزهایی هم که میگن دیگه خودتون میدونید دیگه...مد شده جدیدا به اسم استغفرالله قرآنی میا ...

ببخشید من قصد گمراه کردن کسی را نداشتم

راهکاری هم که که گفتم سایت مباهله، کاملا قرآنی راهکار میدن سوره قرآن و آیه و نماز میدن با توجه به مشکل

اگه اشتباه منظورمو رسوندم معذرت میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا حالا دوست دختر نداشتم یعنی طلسم شدم😕

بیاین همین دختره رو بگیرین پس

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
کلا ادم خوش برخورد و خوش اخلاقیه. نمیدونم چرا کسی پا پیش نمیذاره

شاید مشکل از دوست شما نیست الان کسی شرایط نداره واسه ازدواج چه دختر چه پسر تو این وضعیت کدوم پسر میتونه ازدواج کنه مگه اینکه پشتوانه مالی داشته باشه یا تو قرعه کشی برنده بشه یا شغلش جز شغلهای تاپ مثل پزشکی باشه

کاربر مرد هستم
هر روز دعای توسل رو بخونن تا وقتی که حاجتروا بشن اگه مصلحتشون باشه خیلی زود حاجت میگیرن  دعای ...

من خواستگارهم دارم خوندم نتیجه نداده حدیث کسا چله گرفتم سوره یاسین و....نتبجه نداده هیچکدوم

منم یه خواهرشوهر دارم دانشجوئه.۲۴سالشه قدش ۱۷۲ وتاحالا خواستگار خوب نداشته.اهل دوست پسر هم نیست.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
خوشبخت شی گلم

ممنون گلم 

خواستم بگم برعکس ذهنیت بدی که درمورد این سایتها وجود داره اتفاقات خوبی هم اونجا میفته 

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 
منم یه خواهرشوهر دارم دانشجوئه.۲۴سالشه قدش ۱۷۲ وتاحالا خواستگار خوب نداشته.اهل دوست پسر هم نیست.

بازم بیست و چهار خوبه. این دوستم سی و سه سالشه. داره دپرس میشه طفلی

ببخشید من قصد گمراه کردن کسی را نداشتم راهکاری هم که که گفتم سایت مباهله، کاملا قرآنی راهکار میدن س ...

کلی گفتم . چون به اسم قرآنی هم الان فوق العاده زیاد شده اولش اونطوره جلوتر که میرن میبینیم به کاغد دادن و آب خوردن میرسه.

شما هم حتما نمیدونستید وگرنه مطمئنم قصد بدی ندارید

عزيزم ناراحت شدم براش، خودت جور كن براش چون متأهلى وجهه ى بهترى داره، به جز فاميل و آشنا هر جا نشستى تعريفشو كن، اگه شاغلى پيش همكاراى خانوم و آقات، بالاخره چند نفر ازدواجى پيدا ميشه

بیاین همین دختره رو بگیرین پس

خرجش شما میدی؟ 😕 گیریم دختر خوب من دست دختر مردم بگیرم بدون پشتوانه؟ فردا بعد حسرت هزار چیز به دلش بمونه؟ بعد بگه کاش زبونم لال میشد نمیگفتم بله منم بگم کاش قلم پام میشکست؟ 😕😂😂😂😂😂

کاربر مرد هستم
من خواستگارهم دارم خوندم نتیجه نداده حدیث کسا چله گرفتم سوره یاسین و....نتبجه نداده هیچکدوم

نماز جعفر طیار یک دفعه به دلم افتاد با اعتقاد خالص بخونید خیلییی مهمه که تو حال معنوی خوب و با ایمان کامل که به این معنی که بگید وقتی میخونم پس یعنی دیگه میشه و تموم که کردید یعنی دیگه حل شده و خیالتون راحت 

نماز جعفر طیار یک دفعه به دلم افتاد با اعتقاد خالص بخونید خیلییی مهمه که تو حال معنوی خوب و با ایمان ...

ممنون عزیزم من مذهبی هم هستم ولی دیگه واقعا باور ندارم به این چیزها چون تا حالا هیچوقت نتیجه نگرفتم مسهد رفتم کربلا رفتم ولی هیچکدوم اثری نداشته رو حاجاتم

خرجش شما میدی؟ 😕 گیریم دختر خوب من دست دختر مردم بگیرم بدون پشتوانه؟ فردا بعد حسرت هزار چیز به دلش ...

الانم بله گفتااااا  

کاربرآقا،،، اما خداشاهده بعضی از تاپیکها و دغدغه های بعضی هارو میبینم هرشب ی اورژانسی میخورم بجون خودم،،