2777
2789

مامان های گل من پسرم دو سال و هفت ماه شه همه چی هم خوب میفهمه شکسته شکسته حرف هم میزنه سه ماه هی همت میکنم از پوشک بگیرمش نمیشه پنج دقیقه ای ی بار جیش میکنه یعنی باید برم جا بندازم دستشویی تا یاد بگیره منم دوباره از اول پوشکش میکنم روز از نو و روزی از نو از طرفی هم بزرگ شده روم نمیشه به کسی بگم بچم هنوز پوشک میشه الکی میگم گرفتمش شما میگید چکار کنم؟

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

بچه هلی شما هم پنج دقیقه ای ی بار جیش میکردند؟  

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هلی شما هم پنج دقیقه ای ی بار جیش میکردند؟    

آره عزیزم چند روز اول همش باید تو دستشویی باشی

و اینکه هی بچه رو باز نکنی دوباره پوشکش کنی

باز کردی دیگه نبند

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من نمیتونم برم جا بندازم دستشویی که کار دارم اصلا موندم چکار کنم

دختر منم یه سالو نیمه هس منم تصمیم گرفتم از یه ماه دیگه از پوشک بگیرمش اما میترسم سخت باشه یا بچم اذیت بشه.از الان نگرانم میگم کاش راحت بتونم از پوشک بگیرمش 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

منم همین مشکلو دارم .پسرم دو سال و پنج ماهشه .برای جیش هریه ساعت خودم سرپا میگیرمش اما اصلا پی پی رو نمیگه و همکاری نمیکنه .اکثرا موقع پی پی پوشک میکنم یا میره حیاط ....بخاطر این کاراش تمام شلواراش رو مچ دار گرفتم براش و البته اقا هنوز درست به حرف زدن نیافتاده

آره عزیزم چند روز اول همش باید تو دستشویی باشی و اینکه هی بچه رو باز نکنی دوباره پوشکش کنی باز کرد ...

یعنی پنج دقیقه ی بار طبیعیه

وقتی پوشک نشه آره زود به زود باید عوضش کنم

همسایمون براپسرش ازظرف یبارمصرف استفاده میکرد وقتی بچش دیشش میگرفت زحمت به خودش نمیدادببره دستشویی میذاشت توکاسه یبارمصرف دیش کنه.توم  امتحان کن راحته😁

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

ببین عزیزم اول صبور باش

دوم یه هفته از زمان کم شروع کن کم کم مدتشو بیشتر کن.از یه ربع یه ربع شروع کن ببرش دستشویی تا برسه به دوساعت

یه چند روز اینجوری باشه تا بفهمه و بتونه یکم کنترل کنه.

وقتی هر دوساعت بردیش براش جایزه بذار مثلا من برچسب میدادم بهش. یه هفته جایزش برا اومدن باشه. بعدش میگی اگه گفتی جیش دارم بهت جایزه میدم . ولی خودت هم چک میکنی و میبری ولش نمیکنی ولی اگه گفت جایزه بده میگی خودت نگفتی که. 

همینجوریپیش میری اولاش نمیشینه کم کم یادش میدی

شورت و شلوارشو در بیار

احتمالا دستشویی نیاد ببرش حمام

تا جیشش رو یاد نگیره پی پی رو نمیگه و تو شورتش میکنه دعواش نکن فقط بگو پی پی تو دستشویی

دعوا خیلی نتیجه عکس میده

بعد که جیش یاد گرفت و تثبیت شد میری سراغ پی پی

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
براش توی دستشویی جایزه های کوچیک بزار هر دفعه که جیششو میگه میره دستشویی بهش جایزه بده

اون طوری باید روزی دوسه هزارتا جایزه بخرم براش اصلا نمیتونه جیشش رو نگه داره