2777
2789
عنوان

ای وای مادرم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 58 پست

تشک مخصوص ، پماد خارجیه اسمشو یادم نیست هروز باید شستشو تعویض پانسمان کنین مراکز که خدمات داخل منزل ارائه میدن یه مدت بیارین آموزشم میدن بعد وسایل بگیرین خودتون انجام بدیم مداومم باید اینو اونو بشن و ماساژ تا زخم نشن ؛ انشاالله بزودی خوب بشن خدا بشمام توانایی و صبر نگهداری از ایشونو بده ⚘

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی. انشااله زودتر بهتر بشن. یه پمادی هست که روی زخم ها میزنن.از دکتر بپرسید

بخدا هرچی گفتن زدیم به زخماش ازپمادو یه داروی گیاهی که میگن خشک کنندیه وبراعفونت وزخمه ولی خوب نشد که نشه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
بعد از درمان براشون تشک مخصوص یرین

خدا نظر کنه خوب بشه همین زخماش به بعدش حواسمون جمع میکنیم اولمون بود اصلأ تجربه مریض جمع کردن ونداشتیم یااصلأ نمیدونستیم زخم بسترچیه وچجوری به وجودمیاد

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
چسب مخصوص زخم بستر هست بخرید واسش سعی کنید رو کمر ثابت نخوابه.مرتب جابه جاش کنید، لباسش نخی باشه و ...

خوبه چسب زخم آخه ما دوا درمون زیاد کردیم زخماش رو باسنشه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
سلام متاسفم برای مادر باید زودتر از اینها ماساژش میدادین با روغن تا زخم بستر نگیره در حال حاضر با ...

فردا میخواییم ببریم پیش جراح۰میگن زخمشو میتراشه واون تیکه رو برمیداره وبخیه میزنه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
فردا میخواییم ببریم پیش جراح۰میگن زخمشو میتراشه واون تیکه رو برمیداره وبخیه میزنه

همینطوره

ارزوی سلامتی دارم برای مادر 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
خدا شفاشون بده. خیلی ناراحت شدم. من تجربه ای ندارم شنیدم باید شستشو بدین و مدام ازین پهلو به اون پهل ...

خودمون نبردیم میگفتیم خوبش میکنیم ولی نشدو عفونت کردوسوراخ شد۰فردامیبریم پیش جراح

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
سلام عزیزم.انشالله که مادرتون خیلی زود شفا پیدا کنن.مراکزی هست مربوط به ترمیم زخم بستر و زخم دیابتی ...

کجا هستن این مراکزا من ازیکی ازشهرستانایه مشهدم۰خودشون میان یا مابایدببریم؟؟

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
تو هر بیمارستانی کارشناس زخم دوره دیده هست.خودشون میان زخم می بینن

• تماس با کلینیک درمان زخم دکتر صفری و همکاران :

مشهد بلوار وکیل آباد - بین وکیل آباد 10 - 12 پلاک 162

تلفن تماس : 05138826040 و تلفاکس : 05138826040