2777
2789
عنوان

ای وای مادرم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 58 پست

خدا شفاشون بده بله من پدربزرگم اینجور شدن همیشه یه نفر کمرشو واسش چرب میکرد با پماد مخصوص وبه پلو میخوابوندتش 

نباید کلا به یه طرف بخوابن 

ازین این تشک بادی ها باید داشته باشن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب مخصوص زخم بستر هست بخرید واسش

سعی کنید رو کمر ثابت نخوابه.مرتب جابه جاش کنید،

لباسش نخی باشه و خنک و زود زود عوضش کنید.تشک تختش جوری نباشه که گرم باشه و باعث عرق کردن بشه.

فضای خونه خیلی گرم نباشه

خدایا شکرت   

با عنبر نسارا دود بدید و با روغن شتر مرغ خونگی چربش کنید و ب موقع پانسماناشو عوض کنید.

دایی من ام اس داره و گاها این مشکل رو میگیره و داروش اینه

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

سلام

متاسفم برای مادر

باید زودتر از اینها ماساژش میدادین با روغن تا زخم بستر نگیره

در حال حاضر باید کمک پزشکی بگیرید 

وگرنه از بین میرن مادر دور از جون

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
چرا گذاشتید زخم بشه چرا گزاشتید ،،،..زخمش انقدر بد بشه....، باید زودتر اقدام میکردید ، 

اول ازینکه باید بردش بیمارستان ،،، بعد باید تشک مواج بگیرید ،  اگ هزینشو ندارید بهزیستی تشک و میده ،، و نباید زیاد تو یک حالت یکسان بمونه هرسه ساعت حدااکثر باید بچرخونید اصلش هردوساعته باید لوکیشنش عوض شه

سلام عزیزم.انشالله که مادرتون خیلی زود شفا پیدا کنن.مراکزی هست مربوط به ترمیم زخم بستر و زخم دیابتی که میان زخم مریض می بینن و براساس درجه زخم پانسمان های مخصوص از جنس نقره داخل زخم میزارن که نقره هم خاصیت آنتی بیوتیک داره هم چرکها جمع میکنن و باعث میشت زخم خوب بشه.فقط زود اقدام کنید.من زخمی دیدم که اندازه پرتقال بود و باوهمین پانسمان ها خوب شد.

حتما هر دوساعت مادر تغییر پوزیشن بدید و بدنش یکم ماساژ بدین تا نقاط تحت فشار خون جریان پیدا کنه

از ته دلم از خدا میخوام ک هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن به حق پهلوی شکسته خانوم فاطمه الزهرا(س) 🙏🙏🙏😔😔😔

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)