2777
2789

قربونتون برم که اومدید.من یه پسر دوسال و نیمه فوقالعاده بدغذا دارم که لب به هیچی نمیزنه و خیلی هم لاغره.وزن تولدش هم کم بود.38هفته با وزن2کیلو و قد42 سانت و دور سر31 سانت بدنیا اومد

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

تا سه ماهگی رشدش خوب بود ولی بعد دچار رفلاکس شد و اصلا شیر نخورد و چون بالا نمیاورد،متاسفانه دکترش هم تشخیص نداد و بعد مطب گردی های فراوان معلوم شد رفلاکس داره ولی بازم بعد درمانش تو 8 ماهگی،علاقه زیادی به خوردن نشون نداد.نو این دوسال کلی دکتر و دارو ها و ازمایش های مختلف تجربه کردیم.شکر خدا سالمه ولی این بدغذایی و لاغر بودنش خیلی اذیتم میکنه.دوونیم سالشه وزنش بزور11 کیلو قدش هم 90 و دورسرش 46😢

فقط شیرگاو میخوره و تو شبانه روز شاید بزور و اجبار بتونم یه کاسه غذا بهش بدم.با اینکه دکترش مخالفه ولی میخام پودر مکمل غذایی براش امتحان کنم.بعد اینهمه مثنوی،میخاستم اینو بپرسم ازتون که پدیاشور،بیبی جونیور و امثالهم،کدومشون بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یک کیلو شیر میخوره ولی چند ماهه وزنش صدگرم صدگرم بالامیاد.کلی جوانه گندم و سویق و کره و پودر چهارمغز قاطی غذاهاش میکنم ولی هیچی به هیچی.چون غذا نمیخوره میخام مکمل امتحان کنم.نطرتون چیه؟