2777
2789

سلام یه شلوار پارچه ای مشکی خریدم برام بلنده بلد نیستم کوتاهش کنم تازه هم چرخ خریدم یادم میدید؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا؟؟چجوری آخه. اندازه بزن قیچی کن تو بزن دیگه

همینشو بلد نیستم

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
چقدر بلنده؟

قدشو با متر گرفتم ۹۸ بود میخوام ۹۰ بشه

با چرخ کوتاه نکن اگر پارچه ی معمولیه مثل کرپ و... باید پس دوزی کنی یا با زانفیکس بذاری داخل

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم مثلا اگر بخوام ۸ سانت کوتاهش کنم اولا برام کوتاه نمیشه؟ دوما چه جوری انجامش بدم؟

خانمهای خیاط توضیح بدید دیگه

بپوش تو تن اندازه مورد نظرت رو برگردون سوزن بزن. در بیار اون مقدار رو با متر اندازه بگیر. رو هر دو لنگه شلوار به همون مقدار اندازه بزن با صابون خط بکش. سه سانت پایینترش رو ببر. از روی اون خط که کشیدی تا بزن به داخل سوزن بزن و با چرخ بدوز.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
قدشو با متر گرفتم ۹۸ بود میخوام ۹۰ بشه

5سانت با متر اندازه کن قیچی کن سردوز کن بعد دوانگشت یاباچرخ بدوذ یا با زانفیکس اتو کن اگه تا حالا با چرخ کار نکردی اول کوک بگیر بعد چرخ کن

یادت بخیر عشقه من

بپوش بگو یه نفر برات اندازه کنه . بزار تو کوک بزن.دوباره بپوش اگه خوب بود و یه کمدر حد سه چهار سانت بلنده که همونو پس دوز کن  اگه خیلی زیاده با قیچی ببر بعد پس دوز کن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله