سلام میخواستم بدونم کسی میدونه الان قیمت آپارتمان حدودا 50 تا 60 متری که پارکینگ و انباری و آسانسور هم داشته باشه تو پردیس چقدر هست؟ میخوام بدون وام هم باشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
اره.یکی از دوستام که داداش تو کار املاک هست گفت که املاکی های پردیس با هم به توافق رسیدند که یه دفعه قیمتها رو برای بعد از عید چندبرابر کنن و بعد کمی ارزون کنن.اخه املاکی ها خودشون کلی واحد تو فاز 8 و 11 دارن
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
خیلی للکی جو میدن ک بالاتر بره😓 من داشتم پول جمع میکردم بخرم اما حالا با ۶۰ تومن هیچی نمیدن
متاسفانه همینطوره
من مستاجره فاز یازده شم یک ماه دیگه میرم از اینجا افتضاح قیمتا
کجا میری؟
دور و بر 150 تا 200 نهایتش. میخوام بدون وام باشه چون خودم قراره وام مسکن بگیرم اون قسطش 600 تومنه بی ...
تو پردیس نمیتونی بخری. ارزونترین خونه های پردیس فاز 8 و 11 هست که مسکن مهر هست و قیمتهاش حدودا 400 هست. تو بومهن شاید بتونی بخری