2821
2789
عنوان

پردیس

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 23 پست
واقعا برای یه خونه 50 متری 400 میلیون میخواد؟

تا قبل از عید 97 میتونستی بخری.الان نمیتونی.از پارسال قیمتها یه دفعه چندبرابر شد.داره قیمتش با تهران یکی میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تو پردیس نمیتونی بخری. ارزونترین خونه های پردیس فاز 8 و 11 هست که مسکن مهر هست و قیمتهاش حدودا 400 ه ...

ممنون عزیزم.. پس بیخیال پردیس میشم... راستش من خودم ساکن اردبیلم میخواستم یه خونه جدا بگیرم بدم فعلا دست مستاجر... اگه اینطوری باشه اردبیل میخرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم.. پس بیخیال پردیس میشم... راستش من خودم ساکن اردبیلم میخواستم یه خونه جدا بگیرم بدم فعلا ...

انشالله هر جا میخری پرخیر و برکت باشه برات

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
ممنونم حالا وامم آبان درمیاد تا اون موقع ببینم چی میشه ...

عزیز دلم خود اردبیل هم خونه ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیونی نیست

طرفای شهرک آزادی آپارتمان بالای یه میلیارده

شهرکای  کوثر و کارشناسان هم آپارتمانهای متراژش پایین و قدیم ساخت بالای ۲۰۰ میلیونن