2821
2789
عنوان

پردیس

318 بازدید | 23 پست

سلام میخواستم بدونم کسی میدونه الان قیمت آپارتمان حدودا 50 تا 60 متری که پارکینگ و انباری و آسانسور هم داشته باشه تو پردیس چقدر هست؟ میخوام بدون وام هم باشد

بزن تو ديوار ولي قيمتها خيلي الكي افتضاح شده 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پول داری؟

تو سایت دیوار نگاه کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بزن تو ديوار ولي قيمتها خيلي الكي افتضاح شده 

اره.یکی از دوستام که داداش تو کار املاک هست گفت که املاکی های پردیس با هم به توافق رسیدند که یه دفعه قیمتها رو برای بعد از عید چندبرابر کنن و بعد کمی ارزون کنن.اخه املاکی ها خودشون کلی واحد تو فاز 8 و 11 دارن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خیلی للکی جو میدن ک بالاتر بره😓 من داشتم پول جمع میکردم بخرم اما حالا با ۶۰ تومن هیچی نمیدن

متاسفانه همینطوره

من مستاجره فاز یازده شم یک ماه دیگه میرم از اینجا افتضاح قیمتا

کجا میری؟

دور و بر 150 تا 200 نهایتش. میخوام بدون وام باشه چون خودم قراره وام مسکن بگیرم اون قسطش 600 تومنه بی ...

تو پردیس نمیتونی بخری. ارزونترین خونه های پردیس فاز 8 و 11 هست که مسکن مهر هست و قیمتهاش حدودا 400 هست. تو بومهن شاید بتونی بخری