2777
2789
عنوان

خیانت😢

427 بازدید | 17 پست

چند وقت یبار یاد خیانت شوهرم میفتم حالم داغون میشه سه ساله گذشته هنوز یاد مسیجای شوهرم میفتم گریم در میاد که جلوی اون هرزه چه قدر خردم کرد.

من خیلی سختی کشیدم که هر کدومش دلیل منطقی واسه جدا شدن بود اصلا کار شوهرمو نمیتونم هضم کنم وقتی انقدر از نظر جنسی و احساسی تامینش میکردم حریص باشه نسبت به یه زنه سطح پایین از همه نظر.این مسیجاشو فراموش نمیکنم که به زنه میگفت دلم واست تنگ شده بیا ببینمت گفت زنمو دوست دارم ولی ازش سرد شدم تو زندگی متاهلی کم آوردم.وقتی بحث خونه خالی شد همش حریص بود که هر جور شده بره خونه ی زنه کلمه ی عزیزمو و دلم واست خیلی تنگ شدرو نمیتونم فراموش کنم در صورتی که مطمئن بودم هیچ احساسی بهش نداره الانم فکر میکنم عزیزم گفتناشو ابراز علاقش واسه منم دروغه،احساس میکنم اگر دیگه خیانت نکرده تو این ۳سال موقعیتش پیش نیومده شایدم پیش اومده اون پنهانی کارشو کرده.خیلی دلم گرفته.اون زنه سیریش شوهرم شده بود و پیشنهاد دوستیه اولیه از سمت زنه بود ولی فکرشم نمیکردم شوهرم از خداش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با مشاور صحبت کنی بهتره

این مشاوره هم جدیدا مد شده ها و الا چندسال پیش واسه ماها نبود والا من هم تنهایی گند نمیزدم

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

دنیا دوروزه خواهرگلم....

شاید اسم طلاق بد باشه ولی گاهی واقعا راه حله....

بنظر من شوهرتون دیگه براش عادی شده و احتمال۹۰درصد بازم تکرار بشه..

اینم مطمعن باش که تو هیچی کم نذاشتی براش 

این مردا نمیدونم چرا سیرمونی ندارن.....منم برات متاسفم عزیزم 

ولی بیخودی فکرتو مشغول نکن....

خوبه که عاقل بودی و نذاشتی بچه ای بیاد وسط...

بشین از عقلت کمک بگیر نه احساست......

موفق باشی♥️♥️

میگذرد.......♥😐اما از رومون......😃 
عزیزم درک میکنم ولی تو که بخشدی و داری باهاش زندگی میکنی سعی کن برای اینکه کمتر اذیت شی فراموش کنی . ...

نمیتونم امروز یهو یاد حرفش  که دلم واست تنگ شده از زندگی متاهلی خسته شدمو کم آوردم افتادم بغض گرفتم.اصلا دلم نسبت بهش پاک نمیشه یبار عکس دوست دختر سابقشو سیو کرد گفتم چرا این کارو کردی خودشو مادرش توپیدن بهم که تو کوته فکری گلومو گرفت که خستم کردی به خوشگلیش حسادت کردی،حالا من بدون هیچ عملو آرایشیم اون دختره سه تا عملو آرایش عروسو لنز میدونم اینا گذشته ولی زخمش باقی مونده هر چند وقت یکبار داغونم میکنه الان که میدونه دلم به رفتنه تازه بهتر شده بهم میپره بعضی اوقات ولی دیگه جرات عکسو دخترو این حرفارو نداره

دنیا دوروزه خواهرگلم.... شاید اسم طلاق بد باشه ولی گاهی واقعا راه حله.... بنظر من شوهرتون دیگه برا ...

یعنی به نظرت تو این ۳ سالم کاری کرده؟خیلی میترسه از طلاق اون موقعم سوتی داد گوشیش هک بود وگرنه عمرا سوتی میداد من که حلالش نمیکنم.

نمیتونم امروز یهو یاد حرفش  که دلم واست تنگ شده از زندگی متاهلی خسته شدمو کم آوردم افتادم بغض گ ...

ای وای خدای من ..جیگرم سوخت ...ببین اگه اینا روشنفکریه چه طوره توهم عکس دوس پسر سابقت بذاری

ای وای خدای من ..جیگرم سوخت ...ببین اگه اینا روشنفکریه چه طوره توهم عکس دوس پسر سابقت بذاری

مادرشو تا عمر دارم حلال نمیکنم خیلی سوزوندم میگفت اگر خیانتم کنه شوهر تو میمونه ول کن.کلا عادتشه همه چیو واسه خودشو بچه هاش بپوشونه،بعد من گفتم طلاق میخوام مادرشوهرم گفت زیر سرت بلند شده.