2777
2789
عنوان

خستگی بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم شب و روز فقط گریه میکرد هیچ شربتیم ارومش نمیکرد .با سشوار و جاروبرقی ارومش میکردم ۴ ماه ۵ ماه خیلی بهتر شد .

اصلا ایقد زود میاد و میره ک خودتم نمیفهمی .

صبور باش .خدا بزرگه ❤❤❤

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  

فقط اومدم بگم عين من!

دختر من دو ماهشه و کوليک شديد داره

تا صبح تو بغلمه و راه مي رم

تقريبا ديگه صبحانه نمي خورم و اکثر روزا به اسپزي هم نمي رسم،دارم رسما از بين مي رم

وقت حرف زدن با همسرم رو هم نداريم

من تو غربتم و اينجا کاملا دست تنهام

اما خدارو هزارمرتبه شکر،من فقط بابت عذاب کشيدن ني نيم غصه مي خورم و گريه مي کنم

بعد از چهار سال چشم انتظاري خدا اينو بهم داده،امضامو مي توني ببيني

يه روزايي چنين شب و روزايي ارزوم بود

وای خدا خیلی سخته پسر منم شصت وهشت روزشه. اصلا اروم وقرار نداره همش گریه همش گریه. هر دکتری هم میبرم میگه خانم مشکلی نداره طبیعه بچه گریه میکنه دیگه بخدا خسته شدم همش تو خونم تک وتنها واقعا سخته خدا به دادمون برسه 

[QUOTE=86800017]خیلی نفخ میکنه به خاطر شکم دردش گریه هاش طولانیه منم استرس میگیرم چنتا دکتر بردم دارو میدم اما تقریب ...[/QUOTE]

اره گلم میفهممت.اصولا از شش ماهگی خیلی بهتر میشن.بمیرم بچه ها خیبی اذیت میشن.کاش گاهی یکی میومد کمکت.مادر یا خواهرت.هفته ای یکی دوبار در حد نصفه روز هم خوبه کمکت باشن.

یه روز خوب میاد

فقط اومدم بگم عين من! دختر من دو ماهشه و کوليک شديد داره تا صبح تو بغلمه و راه مي رم تقريبا ديگه ...

منم شرایط شما رو دارم از خونوادم دورم به خاطر همین که دست تنهام بهم سخت میگذره از یک طرف تحمل دیدن عذاب و درد بچم رو ندارم از اون طرف به هیچ کاری نمیرسم خدایی شوهرم شبا خیلی کارا رو انجام‌ میده اما بازم نگاه میکنم هیچ چیز مثل قبل نیست نه خونه مثل همیشه مرتبه نه غذای گرم.....به خودمم نمیتونم برسم البته خداروشکر دختر من یازده دوازده شب میخوابه تا ده صبح اما منم انقدر خستم میخوابم فقط دو ساعت به دوساعت شیرش میدم باز میخوابم

اینکه اکثرا نوشتن نفخ داره بخاطر چی هست نفخ؟ 

ربط به شیر داره ؟ 

بچه من ۱۴ روزشه ،شیر خشکیه ینی نفخ میگیره 

فک کنم روزای سخت درانتظار منم هست

فعلا مشکل من با بچم اینه که از روزیکه دنیا اومده بغل مادرشوهرم بوده و من نتونستم بهش برسم 

الان منو نمیشناسه و بغلم بیقراری میکنه 

تا مادرشوهرم میگیرش آروم میشه 

به نظرتون برا کولیک چیکار کنیم هرکاری میکنم اروم نمیشه کلی هم شربت و دارو دکتر داده ولی اصلا اثر ندا ...

فقط تحمل!

منم شرایط شما رو دارم از خونوادم دورم به خاطر همین که دست تنهام بهم سخت میگذره از یک طرف تحمل دیدن ع ...

منم داشتم افسرده میشدم 

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
منم شرایط شما رو دارم از خونوادم دورم به خاطر همین که دست تنهام بهم سخت میگذره از یک طرف تحمل دیدن ع ...

باز خوبه بچه شما زود میخوابه پسر من تا سه چهار صبح بکوب گریه میکنه طفلک خیلی اذیت میشه. خوابشم کمه سه میخوابه پنج دوباره بیداره