2777
2789
عنوان

خستگی بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 47 پست

عزیزم بیشتر بچه ها تا چهار پنج ماهگی اینجورین یکم دیگه صبر و تحمل کنی روزای خوبم میاد وقتی که اولین بار بچت به روت بخنده این روزا رو فراموش میکنی

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اين مسايل تا شش ماهگي هست تقريبا ولي بنظرم سعي كن بجاي اينكه بغلش كني يا بزارش تو كرير و پيشش بشبن و تكونش بده يا تو گهواره و تكون بده.كارهات رو هم بزار شبها انجام بده كه شوهرت باشه.اگه بغلش کنی عادت میکنه.خودت اذیت میشی

یه روز خوب میاد

هر کی خربزه میخوره پا لرزشم میشینه

چه حرفیه شما میزنی جای دلداری دادنته بیشتر مواقع سکوت بهتر از حرف زدن بیجاس!!!!

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

عزیزم روزای سختت داره تموم میشه دختر من تا صد روز ویا تقریبا تا چهار ماهگی اینطوری بود رفته رفته خوب شد من از پنج ماهگی بهش غذا کمکی دادم و اینکه دیگه خودشم میشینه اسباب بازی میریزی جلوش بازی میکنه راستی اینم بگم منم عین شما از پنج و نیم صبح تا 9 شب تنهام غصه نخور این روزای سخت میگذره . خسته نباشی عزیزم

عزيزم اين مسايل تا شش ماهگي هست تقريبا ولي بنظرم سعي كن بجاي اينكه بغلش كني يا بزارش تو كرير و پيشش ...

خیلی نفخ میکنه به خاطر شکم دردش گریه هاش طولانیه منم استرس میگیرم چنتا دکتر بردم دارو میدم اما تقریبا بی نتیجس

منم پسرم شش ماهشه اوایل وحشت ناک نفخ داش همش گریه وناله دکتر که بردم گف اکثربچه ها همینن این نفخم بخاطر تکامل مغزشونه ، گف یوقت بخودت میای که دیگه نیس فک کنم ۴ماهگی نفخش تموم شد الان راحت ترم البته باز دندون دراوردناش مکافاته 😂 درس میشه کم کم مادره صبور♥️

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...