سلام بچهها هفته ۱۶ بارداری هستم دکترم برام ازمایش انتی tpo نوشته ک بالا بود عددش حدود ۹۱
من سالهاست سابقه کمکاری تیرویید دارم و قرص میخورم
الان این ازمایش بالا بودنش نگرانی داره؟؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد بالا نیست بالای هزار اینا نگرانی داره مال منم نزدیک دویست بود همون لوتیروکسین میخورم
بله منم در روز ۱/۵ تا لووتیروکسین میخورم این دوز برای بدنم جواب میده پس جای نگرانی نیست ممنونم 😊
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
اتفاقا پریروز اعداد t3 -t4-tsh رو برای دکتر غددم خوندم گفتن همون ۱/۵ در روز خوبه، منتها دکتر زنانم که این این ازمایشمو درخواست کرده گفته ماه دیگه ببرم ببینه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام بله عزیزم من چندین ساله کمکاری تیرویید دارم دکترمم درخواست داد تا مطمین شه میزانش چقده این انتی بادی چون انگار بالا بودنش از ی حدی باعث سقط جنین میشه
من تو این سالا لووتیروکسین میخورم بستگی ب میزان آزمایشاتم گاهی کم میشه قرصم گاهی زیاد
سلام بله عزیزم من چندین ساله کمکاری تیرویید دارم دکترمم درخواست داد تا مطمین شه میزانش چقده این انتی ...
من تیروییدم نرمالم انتیم ۲۲۵
دکتر زنان میگه واسه بارداری باید پردنیزولون بخورم و سرم بزنم اما دکتر غدد میگه تا به تیروییدت صدمه نزده حتی لوتیروکسین هم لازم نیست بخوری .دکتر زنان میگه سقطات بخاطر اینه غدد میگه نه ربطی نداره به این.دکتر زنانتون بشما چیزی نگفت؟البته مال شما خدا رو شکر کمه