2777
2789
عنوان

شوهرم برا زندگیمون تلاشی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 30 پست
ان شاالله بسلامتی بیان بچه هات قدمشون خیرباشه،والا من بره همون۲تومنم بیاره بیمه هم بشیم راضیم بخدا،و ...

والا ادم با 4 پنج  تومنم تو این گرونی لنگ میمونه... الان دیشب خونه مادرشوهرم بودیم کلی مادرشوهرم و اینا حرف جاریمو زدن که عکس روسری و فلان میفرسته که مادرشوهرم انتخاب کنه.. برادرشوهرم انقد از این خاصه خرجیا میکنه و زنشو پیش ننش عزیز میکنه.. ولی من شوهرم حتی برا خودشم نمیتونه خرید کنه همیشه لباسای خوذش مال این و اونه 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
شوهر منم همینه. امسال سال رونق تولید گذاشتند دقیقا برعکسه. سال رونق تولید مثل ....

اخه۱۵ساله توی این شغله۹ساله ازدواج کردیم فقط خدا یه بچه بهمون داده خود بیعرضه اش هیچی،بخدا نمیدونم چیکارکنم،بیچاره پدرومادرمم نمیدونن چی بهش بگن چیکارکنن

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما هم کارمندیم و وضعیتمون همین طوره از دی مته پارسال حقوق چند ماه یه بار گرفتیم دنبال کاریم ول ...

نمیدونم بخدا موندم فقط بهش میگم تولید نکن بدبختمون کردی ،تولید مال پولداراست که نه ماکه توخرج شبمون موندیم،حداقل سریه کار بره منم رو دخل وخرجم نظارت میکنم ولی اینجوری همین ماشینشم از دست داد

نمیدونم بخدا موندم فقط بهش میگم تولید نکن بدبختمون کردی ،تولید مال پولداراست که نه ماکه توخرج شبمون ...

باور کن الان همه همین مشکلو داریم من 28 روز دیگه زایمانمه الان موندیم پول بیمارستان چیکار کنیم همه اسیر شدیم تو این بلبشو تصمیمات قشنگ مسئولین 

یه مامان خوب
باور کن الان همه همین مشکلو داریم من 28 روز دیگه زایمانمه الان موندیم پول بیمارستان چیکار کنیم همه ا ...

خدا اهلشون کنه،ماکه بدبخت شدیم تو این شرایط 

شوهر منم هیچ تلاش اضافه ای نمیکنه یه سر کار ساده میره ( حقوق 2 تومن) میاد کلی عصر میگه خستم خوابم می ...

سلام  بچه هات به دنیا اومدن ؟ هنوز هم همسرت تلاشی نمیکنه ؟  منم خسته ام از مرد راکد و ساکن  که هیچ تلاشی نمیکنه   حتی تلاش نمیکنه شاد باشیم 

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

عزیزم مام هشت ماه خونه بابام بودیم مغازمونم مال پدر شوهرم بودگرفت آواره ب تمام معناوبدون هزارتومن پول با کلی تحقیر اونم هیچ تلاشی نمی کرد فقط شب تا شب میخابیدبایه بچه هشت ماهه پول شیرخشکشم نداشتیم ی زمین داشتیم کلی این رفتوامدکردم بانک ک وام گرفتم پولشودادم شوهرم خونه بسازه زنگ زدم مامانش گف ماشینوبفروشین بمن چه گفتم همه داراییمون این ماشینه چشماتم درادنمیفروشیم خونه روساختیم خودشم انگیزه پیداکردقرض کردطلاهاموفروختیم کلییییم وام گرفت با دوستش شراکتی بنگاه ماشین زدن وضعمان عالی داره میشه اینا همش مال همین یکی دوماه پیشه الانم وام گرفتیم زمین گرفتیم ی جای دیگه داریم دوطبقه می سازیم داره چشاش درمیادمادرشوهرم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤

بابای منم تا همین پنج شیش سال پیش تو کار ازاد و تولیدی بود بدبختمون کرد یعنی

همیشه خدا کم داشتیم همیشه چکی بهش پول میدادن اصن وضعیتی بود ولی از کارش نمیومد بیرون مامانم انقد بهش گفت اون موقع پرستاری خونده بود میگفت برو پرستار شو گوس نکرد الان دودش تو چشم خودش رفته

شماها تا جوون ترید و میتونید شغلتونو عوض کنید ک پس فردا پیر شین دگ نمیتونین

میدونی مردا از ریسکه شغل عوض کردن میترسن حقم دارن خب مخصوصا اگ زن و بچه داشته باشی ولی سعی کن بهش قوت قلب بدی بهش ایمان بدع ک اگ کارشو عوض کنه همه چی بهتر ( ممکنه) ک بشه

عزیزم مام هشت ماه خونه بابام بودیم مغازمونم مال پدر شوهرم بودگرفت آواره ب تمام معناوبدون هزارتومن پو ...

ایول چ انگیزه ای چ روحیع ای داشتی دختر شوهرتم ب شوق اوردی خوشم اومد و حقیقتش الگو برداری کردم

ببین ما هم حدود ۲۵۰ پوله بدون استفاده داریم میخوایم یا زمین بگیریم یا باهاش مغازه دوم بزنیم چجوریع چقد وام میدن رو انقد پول

ایول چ انگیزه ای چ روحیع ای داشتی دختر شوهرتم ب شوق اوردی خوشم اومد و حقیقتش الگو برداری کردم ببین ...

والا من خودم وام موتورگرفتم ۱۴ تومن بودی تومنوخودموتوریه برداشت ۱۳ من بعد ده تومنوگذاشتم بانک سپه ۵۰ گرفتم ده منم شدضامنم شوهرمم ۱۰۰ گرفت ۲۰ گذاشت بعدم ازروسندخونمون بانک قوامین ۲۰۰ گرفتیم باش زمین خریدیم ۴۸ ساعت نشدریختنش ب حسابمون

ایول چ انگیزه ای چ روحیع ای داشتی دختر شوهرتم ب شوق اوردی خوشم اومد و حقیقتش الگو برداری کردم ببین ...

فک کنم با۲۵۰ راحت میشه ۵۰۰تومن گرفت ماهانه هم سودپولتومیدن بهت بانک مهراقتصادازهمه بهتروراحتترمیشه گرفت من بابام ۶۰۰ میلیون گرفته ماهی ۱۵ تومن قسط میده