2777
2789
عنوان

شوهرم برا زندگیمون تلاشی نمیکنه

1220 بازدید | 30 پست

خسته شدم از دستش،هیچ تلاشی نمیکنه،شغلش ازاده،ولی امسال بازار خیلی خرابه هرچی تولید کرده مونده رو دستش😭😭

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

برای همه همینه ..تولید خوابیده ..خودت چیزای تولیدی رو بزار تو اینستا یا کامالای تلگرامی ..خورد خورد بفروش

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بازار خرابه چیکار کنه ؟

اگه فکری به ذهنت میرسه خودت کمکش کن و همفکری کن باهاش

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
مگ دسته اونه ک بازار بد شده؟ خب مردم پول ندارن خرید کنن

دست اون نیست ولی عقل که داره ،خب بره سره کار دیگه،چندساله همینجوری کار تولید میکنه ضرر میکنه،خستم کرده

برای همه همینه ..تولید خوابیده ..خودت چیزای تولیدی رو بزار تو اینستا یا کامالای تلگرامی ..خورد خورد ...

ولی اون کارای دیگه هم ازش برمیاد شغل ازاد الان بدرد نمیخوره،همش بامن لج میکنه ماشینشم فروخت حتی الان هیچی نداریم حتی پول پیش خونه

شوهر منم هیچ تلاش اضافه ای نمیکنه یه سر کار ساده میره ( حقوق 2 تومن) میاد کلی عصر میگه خستم خوابم میاد فقط میخوابه... دوباره بیدار میشه فقط یه چیزیمیخوره تا شام بعد شامم بازمیخوابع... اونوقت شوهرای مردم دو شغل دارن و کلی واسه پول میدون... این فقط میخوابه... 

جالبه که که الانمکه میبینهگرونی شده و خودش از قیمت پیاز و میوه شاکیه بازم نمیره کار کنه... فقط به همین اکتفاء کرده.. اونم حالا که دوقلو باردارم.. 😥

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
خب بازار خرابه چیکار کنه ؟ اگه فکری به ذهنت میرسه خودت کمکش کن و همفکری کن باهاش

گفتم گوش نمیده هر سال زندگیمون خرابتر شده بجای پیشرفت پس رفت کردیم،هر روز خونه بابامم،خرجی خونه هم نداره بدبخت

ولی اون کارای دیگه هم ازش برمیاد شغل ازاد الان بدرد نمیخوره،همش بامن لج میکنه ماشینشم فروخت حتی الان ...

درک میکنم.. شوهر منممیتونس ریاضی درس بده فقط باید یکم تلاش میکرد تا تو اون امتحان مدرسا قبول شه ولی درست نخوند... فقط یلللی تللی کرد

شوهر منم هیچ تلاش اضافه ای نمیکنه یه سر کار ساده میره ( حقوق 2 تومن) میاد کلی عصر میگه خستم خوابم می ...

ان شاالله بسلامتی بیان بچه هات قدمشون خیرباشه،والا من بره همون۲تومنم بیاره بیمه هم بشیم راضیم بخدا،ولی اینارو هم دریغ داغونم هم خودم هم خانواده ام

گفتم گوش نمیده هر سال زندگیمون خرابتر شده بجای پیشرفت پس رفت کردیم،هر روز خونه بابامم،خرجی خونه هم ن ...

خودت نمیتونی کارا رو دست بگیری ؟ منم اوایل شوهرم اینجور بود خودم یکسری کارا رو دست گرفتم اونم اومد تو راه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
گفتم گوش نمیده هر سال زندگیمون خرابتر شده بجای پیشرفت پس رفت کردیم،هر روز خونه بابامم،خرجی خونه هم ن ...

منم بیشتر گوشت و مرغمونو به جای اینکه شوهرم بخره مامانم بابام دادن.. ادم احساس خفت میکنه... جالبه که این به روی پرروی خودشم نمیاره... یا میگه خب نخرن و منو  میذاره با فزیز خالی و یخچال خالی بدون هیچ تازه تفریحی و بیرونی.. 5 ساله ازدواج کردم یه بارم عرضه نداشته مسافرت ببره... ولی شوهر خواهرم سالی ده جا میرن

خودت نمیتونی کارا رو دست بگیری ؟ منم اوایل شوهرم اینجور بود خودم یکسری کارا رو دست گرفتم اونم اومد ت ...

بخدا انقدر کمک کردم کل سه ماه مونده به عیدتا نصف شب میموندم باهاش ولی به هیچ چیز نرسیدیم بدتر هم شده اوضاعمون

دست اون نیست ولی عقل که داره ،خب بره سره کار دیگه،چندساله همینجوری کار تولید میکنه ضرر میکنه،خستم کر ...

عزیزم ما هم کارمندیم و وضعیتمون همین طوره از دی مته پارسال حقوق چند ماه یه بار گرفتیم دنبال کاریم ولی پیدا نمیکنیم هم شرکتای دولتی هم خصوصی کلی تعدیل نیرو داشتن سعی کن تو ارم موقغیت کنارش باشی

یه مامان خوب