2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه

40 بازدید | 4 پست

خانوما من ۸روز دیگ موقع پریودیمه.۷روز پیش با نامزدم رابطه داشم ولی دخول نبوده فقط درحدی ک من فک کردم آب منی ی کمممم ریخته روی واژن.باکره هم هسم.اما چون ترسیدم دیروز و امروز زعفرون زیاد خوردم.الان پایین شکمم درد میکنه اما پریود نمیشم.علتش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خواهر خیالت راحت باشه 

به همین راحتی ها که آدم بار دار نمیشه 

ببخشید که آنقدر واضح میگم.ما پنج سال بعد عروسی وقتی بچه خواستیم ،بعد اقدام نمیدونم راه نرو ،،کمرت رو بالا نگه دار و .......هشت ماه طول کشید باردار شم 

حالا شما 

اصلا باردار نیستی خیالت راحت ،،میشی ،،تو دوران نامزدی به خاطر تغییرات هورمونی نظم بدن به هم میریزه ،مثل من که چار پنج روز گاهی عقب نیفتاد تو دوره نامزدی