2777
2789
عنوان

همه چیز تموم شد لعنت به این دنیا.😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی رفتی هتل کار کردی پولت ندادن؟متوجه نشدم،من فکر میکردم مشهد کار زیاد داشته باشه واونجابیکار نمون ...

اره بابا نبودی ببینی اینجا با کارگر جماعت چکار میکنن

عجب صبری خدا دارد...
باید یه تاپیک خیاطی بزنم فردا شب ساعت 10 تاپیک میزنم

زدی لاکم کن خیر ببینی اگه فقط استعداد خیاطی داشتما غمی نداشتم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

بادمجون عزیز خداحفظتون کنه

چقد همسرت بنظر خوب و متین و آقاس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عیب نداره برید از ی فروشگاه دیگه بخرید

منظورتو متوجه نمیشم. عزیزم .مهم نیست شما که شرایطشو نمیدونی .موتوری که کمتر ۳ تومن باشه بیشتر از پولش باید خرج خودش کنی .داشتیم قبلا که از بس تو خرج افتاد مجبور شدیم بخریم اینو.فروشگاه دیگم نقد میخواد بهانشونه چون گرون شده قسطی نمیدن

عجب صبری خدا دارد...

واااای اینقدر ناراحت نباش منم از این روزا زیاد داشتم ولی باور کن وقتی تلاش کنی وقتی توکلت به خدا باشه آخر یه جا یه روزی حسابی دستتو میگیره ورقت کلا برمیگرده ما هم چندسال اینجوری گذروندیم خدا که هست پس نگران چی هستی هرموقع وقت و ساعتش رسید بهتون میده و میشینید به حال این روزاتون میخندین

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

بی پولی و بیکاری خیلی سخته ما هم چند سال درگیرش هستیم استارتر جان تو رو خدا میری حرم برای ما هم دعا کن ، انشاءلله خیلی زود از راهی که فکرشو نمیکنی مشکلتون حل میشه و دلت شاد بشه ، خدا همه مریضا رو هم شفا بده الهی

بی پولی و بیکاری خیلی سخته ما هم چند سال درگیرش هستیم استارتر جان تو رو خدا میری حرم برای ما هم دعا ...

ممنون عزیزم نمیدونی به این دعاها چقدر احتیاج داشتم.حتما حتما دعا میکنم اگه قابل باشم

عجب صبری خدا دارد...
اره بابا نبودی ببینی اینجا با کارگر جماعت چکار میکنن

عزیزم تو مشهد درآمد دستفروشی وبساط پهن کردن اگه خوبه واجازه میده شهرداری یه مدت شوهرتون دستفروشی کنه تا یه کم پول دستتون بیاد بعد کارش عوض کنه