امروز ۲۳ فروردین تموم شد.شوهرم پیک موتوریه با یه موتور قسطی که امروز موعد قراردادش تموم شد و دومیلیون برا تسویه میخواست که نداشتیم حالا زنگ زدن گفتن شنبه موتور رو ببره تحویل بده تا تسویه.نیاین بگین چرا تلاش نکردین. دلم خونه از تلاش کردن .خودمو شوهرم به اندازه موهای سرمون تلاش کردیم.ولی نشد. تصادف کرد و دوماه عقب افتاویم از همه چی و دیگه همون روزی ۴۰ تومنم نداشتیم.از شنبه به بعدم نداریم.دلم میخواد بمیرم.چقدر نذر کردم چقدر پیش این و اون کار کردم و.... توروخدا برا حال دلم دعا کنید
عزیزم تو مشهد درآمد دستفروشی وبساط پهن کردن اگه خوبه واجازه میده شهرداری یه مدت شوهرتون دستفروشی کنه ...
رفتیم اونم پرسیدیم باید مجوز داشته باشی حتما و بعدم بری تو شب بازارها.گرفتن مجوزش بشدت سخته غیر از اونم که شهرداری میگیره.همین امروز نزدیک حرم یه خانمه زیره میفروخت اومدن جمع کردن بنده خدا اینقدر گریه کرد
ممنون عزیزم نمیدونی به این دعاها چقدر احتیاج داشتم.حتما حتما دعا میکنم اگه قابل باشم
قربونت من کاملا درکت میکنم میدونم چه حس بدی داری چقدر نگرانی خدا خودش به همممون کمک کنه.ذکر نجاة منک یا سید الکریم نجنا و خلصنا بحق بسم الله الرحمن ارحیم را زیاد بگو انشاءلله که براتون خیر و خوشی بیاره