2777
2789

خسته شدم بخدا

دخالت تو همه چی میکنن

شوهرمم گوش به فرمانشونه

مثلا پدرشوهرم خیلی راحته میاد خونمون خودش برا خودش اجیل میاره خودش میاد تو خونم لامپ وصل میکنه درحالی که منم نبودم😒 یا حتی ت  یخچالمم فوضولی میکنه😭 متنفرم از این کار

البته این کاراش برای راحت بودن زیادیه شوهرم میگه عیب نداره دوست داره😒 منم بدم میاد خب

پدر مادر خودم دست نمیزنن چه برسه به بقیه 

چون خودمم این اخلاقو ندارم اذیت میشم!

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

شوهرتو درست کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خخخ چون شوهرت پشت اونه باید بسازی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از اول انقد بهشون رو دادی و اجازه دادی ک باهات راحت رفتار کنن

یکم ک خودتو جمع کنی و باهاشون رودربایستی داشته باشی جرات همچین کاری رو ب خودشون نمیدن

مث خانواده شوهر من

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

عیب از شوهرتونه ...متاسفانه مستقل نیست و بدتر مردی که مستقل نیست همین اش و همین کاسه هست تا به آخر ....بعصی خانواده ها فکر میکنن دارن لطف میکنن در صورتی که باعث بی عرصگی بچشون میشن 

بهشون خیلی محترمانه و راحت بگید دوست ندارید

من مادر و خواهر شوهرم بدون تماس و هماهنگی چند بار آمدن به مادر شوهرم گفتم دوست ندارم سرزده، قبلش تماس بگیرید، من شرمنده میشم اینطوری. چند بارم موندن پشت در دیگه تماس میگیرن البته بجز یکبار که عمدی بود البته داشتم جمع و جور میکردم و دوش میگرفتم ولی چندبار هم اصلا خونه نبودم ولی خداروشکر جواب داد