2777
2789
عنوان

نامزدی خواهر شوهر

441 بازدید | 14 پست

خواهر شوهرم تو خانواده خیلی مورد توجه بود و دختر خوبی هم بود خیلی و اینکه یکی از پسرای فامیل رو دوست داشت منم در جریان بودم ولی با پسره سره ی چیزای الکی مشکل پیدا کرده حالا هم ی خواستگار پولدار ولی خیلی عذر می خوام پسره قیافه جالبی نداره قد کوتاه و چیزای دیگه ولی خواهرشوهرم قبول کرد و نامزد شدن نمی دونم واقعا لجبازی کرده یا به خاطر پول فراوان خواستگار 

من می گم پشیمون می شی ولی خودشو می گیره و ی جوری که متلا ربطی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نظرتون رو گفتید دیگه اصرار نکنید تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد. به هر حال اینده خودشون

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

تا وقتی ازمون  مشورت نخواستن،  نظری ندیم 

((پشیمون میشی !   یه حرفی ک  ته دل طرف رو خالی می کنه .... نزنید این حرفو))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بیخیال اصل بنظرم اخلاقه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
شما الان ته پیازی یا سر پیاز

وای خدا شیفته اینم که همه گفتین به من ربط نداره 

نمی دونم شاید درست می گین ولی بی تفاوتی هم نمیشه حداقل ی گوشزد باید بشه منم در حد گوشزد بود و قبل از نامزدی