شدن که میشه ولی بستگی داره چقدر کار کنی باید خیلی بخونی و کلاسای مخصوصشو شرکت کنی تا راه و روش ایلتس دادنو یاد بگیری
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
عزیزم منم میخام تافل بگیرم دوسالی کلاس زبان رفتم اطلاعات زیادی ندارم دنبال منبع کتابم
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به خودتون داره و تلاش مستمر ..ولی اینکه میگید 7 سال زبان خوندید ولی عالی نیستید نشون میده راه رو درست نرفتید ...من آیلتس دارم و امتحان و همه چیش با تافل فرق داره ..اول هدف مشخص کنید بعد دنبالش باشید ..اگر در سطحadvance نیستی خوداموز به هیچ عنوان نمیشه
موفق باشی عزیزم من کانون زبان ایران میرم ولی دنبال کلاساس فشرده م برا تافل کانون برا کنکوریای کارشناسی مناسبه
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
اگه سختتون نیست میشه بگین ااصلا اایلتس و تافل چه فرقایی دارن ؟؟؟؟ مگه بعد از تافل ، در سطح های بالا ...
اصلا دو مدرک مجزا از هم هستن و ابداا یکیشون ادامه اون یکی نیست ..بسته به اینکه میخواید چکار کنید و هدفتون چیه باید مدرک گرفت ..مثلا مهاجرت و افرادی که مبخوان خارج از کشور درس بخونن اکثرا تافل میگیرن ..اما صرفا برای کار یا اینکه مدرک پایان بگیرید آیلتس ...