2777
2789

دختر سه ماه شیر خشکیم فقط تو خواب شیر میخوره اخرش چی میشه

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

دختر منم همینجوره دختر من از دوماهگی که واکسن زد اینجور شد, عادت کرده فکر میکنه تو خواب باید بخوره تو بیداری هم بعضی مواقع میخوره ولی نهایتش ۷۰تا

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حدود یک ماهه پنتاپرازول میخورخ اما بی تاثیر هست واقعا نگرانشم انگار اصلا گرسنه نمیسه

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

رفلاکس داره عزیزم وقتی دارو بخوره و بهتر بشه،شیر خوردنشم خوب میشه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
دختر منم همینجوره دختر من از دوماهگی که واکسن زد اینجور شد, عادت کرده فکر میکنه تو خواب باید بخوره ت ...

خوب چاره چیه شما چکار میکنید

دخترم الان پنج ماهشه ولی هنوز همینجور هست میگن درست میشن نمیدونم والا عروس خالم هم گفت پسرم همینجور بوده شش ماهگی درست شده

خوب چاره چیه شما چکار میکنید

منموشیر خشک میدم  تو خواب میدم دیگه اذیتش نمیکنم میخوابونمش راحت میدمش الانم دارم میدم بعش

من اصلا همچین چیزی نه دیده بودم ونه شنیده بودم خیلی افسرده هستم کل زندگیم مختل شده همش تو خونه در حال خوابوندن و شیر درست کردنم و نگران اینکه اخرش چی میشه

منموشیر خشک میدم  تو خواب میدم دیگه اذیتش نمیکنم میخوابونمش راحت میدمش الانم دارم میدم بعش

از کی اینجوریه روزانه چند وعده و چند سی سی موفق میشیو بهش شیر بدید

من اصلا همچین چیزی نه دیده بودم ونه شنیده بودم خیلی افسرده هستم کل زندگیم مختل شده همش تو خونه در حا ...

آره دقیقا منم همینجورم  اولاش خیلی اذیت میشدم الان بهتره عادی شده برام  تا بیدار باشه نمیخوره دیگه چیکار میشه کرد  ,مثلا امروز ساعت ۵/۳۰صبح ۱۵۰درست کردم که ۲۰تاش زیاد اومده  تا الان که دارم میدمش

دختر منم همینطوره 

الان که به غذا افتاده بهتر شده ولی خوب خوب نشده

زندگیت چرا مختل شده نگران نباش بزرگ میشه اینروزام میگذره

تا اخر عمر که نباید از شیر تغذیه کنه 

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
اینهاش وروجک

خدا حفظش کنه دکترش چی میگه وقتی جایی میرید چکار میکنید

زمانی که رفلاکسش خوب بشه بهتر میشه شیر خوردنش. دکتر داروهای دختر من رو ۴ ماهگی قطع کرد ولی تقریباً تا اواخر ۵ و ۶ ماهگی طول کشید تا دوباره تو بیداری درست شیر بخوره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.