2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه بچه دارین بیاین

227 بازدید | 34 پست

خانوما بچه دار شدن چه حالی داره؟

من ۶ اسفند عروسی کردم 

متولد ۷۴ شوهرم ۷۱

شوهرم بیشتر دوس داره امسال اقدام کنیم ک سنمون بالانره منم خودم دوس دارماااا اخه سال دیگ ۲۵ میشم😔

امااااا پیش خودم میگم بچه همیششششه هست تاااا اخر عمرممم  بهتر نی یسال یا دوسال از باهم بودن لذت ببریم و من بیشتر هنر و اینچیزا یاد بگیرم مثلا دوس داشتم خیاطی بافتنی یاد بگیرم تازه قرص راکوتان هم میخوام بخورم

من خودم خیلی نوزاد دوس دارمااا اصن همیشه پیش خودم میگم بچه من بغلی میشه😍 

کلا تصویر درستی از بچه دار شدن ندارم 

بچه دار شدن حال میده؟ 

بنظرتون چند وقت بعد خوبه بچه دار شیم با وجود سنمون و اینم بگم خونه نداریم مستاجریم ماشینم نیز😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یه چکاب بده بعد تصمیم بگیر که از لحاظ بارداری هر دو سالم باشین

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

فک نمیکنی زود باشه

اخه ۶ اسفند

هنوز جا پا عروسیتون خشک نشده

بازم هرطوز ک خودتون دوس دارید عمل کنید

فقط بچه اسباب بازی نی

همیشه تو بعل و خندون نی

هرکسی یه شرایطی داره

انشالله ک خیره

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

منم وقتی ۲۴ یالم بود عروسی کردم.و ۳ سال بعد اقدام کردم.و یکسال بعد اقدامم باردار شدم و تو سال پنجم بعد عروسی پسرم بدنیا اومد.ولی بازم میگم کاش دیرتر بچه دار میشدم....

بنظرم کمی صبر کنین.ولی تمام ازمایشات هم تو هم شوهرت سالی یکبار انجام بدین ک خدای نکرده مشکلی نداشته باشین.الانم نزدبک ۳۰ سالگی هستم و یه پسر ۹ ماهه دارم.تو سنی نداری نگران نباش

بچه خوبه عزیزم ما دوتا داریم واسه سومی درحاله اقدامیم 

فاصله سنیشون چند ساله؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

وقتی بچه میاد انگار از ی دنیا پرت میشی تو ی دنیای دیگه 

دیگه از دور دور تا نصفه شب و پای گوشی و فیلم نشستن تا دیر وقتو وقت گذروندن با شوهرو تیپ زدنو ب خودت رسیدنو ب خونه رسیدنو با شوهر خلوت کردنو با خیال راحت مهمونی رفتنو هیچکدومه اینا نیس 

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
وقتی بچه میاد انگار از ی دنیا پرت میشی تو ی دنیای دیگه  دیگه از دور دور تا نصفه شب و پای گوشی ...

دقیقا همینطوره

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤