2777
2789
عنوان

آهنگ رقص با حنا دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 71 پست
میشه بعدا بگم😂😂😂😂 یکی یادمه الان رقص چاقو ژوبین

😆😆❤

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

😆😆❤

راسی دیدی استارتر شدم😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از مهم ترین رسم هامونه. خیلی جذاب و پرطرفداره

بچگيام خيلي حنابندون رفتم از شب عروسي بيشتر دوست داشتم حنابندونو 🥰 واقعااا جذاب ،هميشه به شادي عزيزم 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
بلا تره ننه! ریکامه     رسم بابل، قائمشهر یا ساری؟ https://blogmusic.ir/5146دانلود-اه ...

فریدونکنارم

ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
بچگيام خيلي حنابندون رفتم از شب عروسي بيشتر دوست داشتم حنابندونو 🥰 واقعااا جذاب ،هميشه به شادي عزيز ...

قربونت. شماهم😍

ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
بقول مه ببا، پر پتی بزه     من سیبیل نایمه، اینتا وسه ندی نر یا ما ره     هرچن ...

اره خوب باتی ولا.

حواس نیمه

دکل مهمترین رسم هسه      یا خوده سید     احتمالا چون شاباش جمع کر فامیل ته ...

نا ولا. همونتا که رقص کنه شاباش هاره هم گیرنه

راسی دیدی استارتر شدم😂😂😂

الان دیدم  

مبارکه ننه اومدی قاطی مرغا😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نا بابا؟ بچه محل دربمویی کا

جان من؟

الان دیدم   مبارکه ننه اومدی قاطی مرغا😂😂

همش بخاطره توئه ننه اون نسخه ک واسم پیچیدی😂😂😂انجام دادم همشو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!