2777
2789
عنوان

شوهر بی اهمیت

792 بازدید | 38 پست

سلام دوستان حالم خیلی بده ۴ ساله ازدواج کردم با عشق ازدواج کردم اما الان سرد شدم از همه چیز من آدم گرم مزاجی بودم وفوق العاده احساساتی و زود رنج اما شوهرم آدم سرد مزاج و خونسرد،اونبدر نسبت بهم بی اهمبت بود که از گرم مزاجی تبدیل به سرد مزاجی شدم دلم خیلی بچه میخواست از اول ازدواج اما شوهرم نمی خواست خلاصه هر چی که من میخواستم اون نمی خواست و الان بهم گفتن فیبرم دارم فکر نکنم دیگه بچه دارم بشم الان اوج ناراحتیم اونقدر زیاده که حال هیچ کسی رو ندارم اعصابم داغونه با همه کس درگیر میشم هیچ دوستی ندارم شوهرم اونقدر آدم رمانتیکی نیست که بیاد آرومم کنه فقط بلده زود زود نمازهاشو بخونه ،من خسته م خسته از پارو زدن های یک طرفه خسته از همه چیز همش فکر کار و نمازهاشه برای خانواده م خیلی کارها کرده همش میگه من به خاطر تو دارم سگ دویی میکنم اما من محبت میخوام خودم دو شیفت کار میکنم و شاغلم من چیکار کنم دلم نمیخواد وابسته ش باشم فقط خودمم که عذاب میکشم نه کس دیگه ای این منم که دارم نابود میشم نمیخوام محتاج کسی باشم تو رو خدا بگین چیکار کنم که اینطور نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا اینجورین دیگه. محبت کلامی نمیدونن که این خیلی بده. متاسفانه اکثر این افراد فکر می کنن محبت کنن زن پررو میشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

با فیلرومم میشه حامله شد ولی باید ببینی در چه وضعیتی ان من مامانم فبروم داشت خیلی خونریزی شدید مجبور شد عمل کنه رحمشو برداره. البته یکی از دوستامم داره با فیلروماش کنار میاد با اینکه شدیده . اخه هموز مجرده میخواد ازدواج کنه بچه دار شه

تو منی یا من توام 

با این تفاوت که من یه بچه دارم که اوضاع رو بدتر کرده

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷