سلام دوستان حالم خیلی بده ۴ ساله ازدواج کردم با عشق ازدواج کردم اما الان سرد شدم از همه چیز من آدم گرم مزاجی بودم وفوق العاده احساساتی و زود رنج اما شوهرم آدم سرد مزاج و خونسرد،اونبدر نسبت بهم بی اهمبت بود که از گرم مزاجی تبدیل به سرد مزاجی شدم دلم خیلی بچه میخواست از اول ازدواج اما شوهرم نمی خواست خلاصه هر چی که من میخواستم اون نمی خواست و الان بهم گفتن فیبرم دارم فکر نکنم دیگه بچه دارم بشم الان اوج ناراحتیم اونقدر زیاده که حال هیچ کسی رو ندارم اعصابم داغونه با همه کس درگیر میشم هیچ دوستی ندارم شوهرم اونقدر آدم رمانتیکی نیست که بیاد آرومم کنه فقط بلده زود زود نمازهاشو بخونه ،من خسته م خسته از پارو زدن های یک طرفه خسته از همه چیز همش فکر کار و نمازهاشه برای خانواده م خیلی کارها کرده همش میگه من به خاطر تو دارم سگ دویی میکنم اما من محبت میخوام خودم دو شیفت کار میکنم و شاغلم من چیکار کنم دلم نمیخواد وابسته ش باشم فقط خودمم که عذاب میکشم نه کس دیگه ای این منم که دارم نابود میشم نمیخوام محتاج کسی باشم تو رو خدا بگین چیکار کنم که اینطور نباشم
بچه ها یه سوال یه مدت هست ذهنم رو مشغول کرده. . آقایانی که تو نی نی سایت هستن واقعا چرا هستن? اصلا دلم نمی خواست شوهرم این مدلی باشه. با اینکه الانم زندگیه خوبی ندارم اما این مدل مرد رو نمیتونم تحمل کنم
راستش فیبروم رو میشه درمان کرد به خاطر این ناراحت نباش ..این که بچه نمیخاد باید از قبل ازدواج باهاتون هماهنگ میکرد... و سرکوب نیاز به مرور باعث سردی میشه و مشکلات اعصاب ... شوهرتون اگه اهل نماز هس اینقدر خدا پیغمبر حالیشه باید بدونه که پیامبر چه قدر به زن اهمیت میده و با این رفتاری که با شما داره اون نمازش اصلا بی ارزشه خوندش وقتی که باید برا شما بذاره نمیذاره حق الناس گردنشه اینجوری ...شما هم با یکی سعی کن درد دل کنی که زیاد غم باد نکنی اینجوری... طلاق عاطفی خوب نیس ... باهاش منطقی صحبت کن برا رابطه ... والا خیلی مشکلات زن وشوهر منشا اتاق خواب داره ...برا سرد مزاجی ببرین دکتر یا طب سنتی ... شما هم یه ذره تغیر تیپ بده جوری که نتونه خودش رو نگه داره ببینتت .. یا هم از داروخونه قرص محرک بکیر هفته ای یه بار بدونی که بدونه قاطی خوراکش یا شربتش کن اگه راضی نشد بیاد دکتر
عزیزم توقع ات رو از شوهرت بیار پایین.... حتی توقع محبت کردن.... من از وقتی توقع ام رو آوردم پایین خو ...
چرا؟آدما برای رسیدن به عشق ازدواج نمیکنن؟ فکر نمیکنی اگه دو نفر همو دوس نداشته باشن مرد میشه نوکر جیب زن و زن میشه کنیز خونه مرد؟ مردم چشون شده؟به روح مهر و محبت فاتحه مع الصلوات
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عزیزم وقتی نمی تونی طرف تو عوض کنی خودت را عوض کن....یک کم فکر کن چطور میتونی شاد باشی..وقتی به شادی خودت توجه کردی توقعاتت کم میشه و چه بسا همسرت بیشتر جذبه بشه
اخه نمیتونم درک کنم یه سایت زنونه هست بیشتر.... این مردها این وسط چکار میکنن....
چشم ندارن ببین 4تا زن دور هم بدون مرد دارن درددل میکنن ..البته بعضیا از مردها مریضن ..و از مشکلات جنسی و عاطفی زن هایی که درد دل میکنن قصد سواستفاده های مختلف دارن
چرا؟آدما برای رسیدن به عشق ازدواج نمیکنن؟ فکر نمیکنی اگه دو نفر همو دوس نداشته باشن مرد میشه نوکر جی ...
این درسته اما وقتی یه زن جرات نداره راه زندگی شو به هر دلیلی یا جدا کنه یا تنها ادامه بده نشستن و غصه سرد بودن مرد رو خوردن فقط آسیب به زن بیچاره میزنه
میدونم منم برای همین میگم .ولی خوب آخه اگه نداری هم باشه برای زن توخونه هم هست بی رحمیه اگه بخوایم ب ...
والا من مشکل داشتم خانم دکتر سیما فردوسی تو تلویزیون هم میاد مشاوره تلفنی کردم قانع ام کرد که همون قدر که دغدغه زن زیبایی هس و دغدغه مرد مسایل اقتصادی ... کف تو این شرایط اقتصادی کشور مرد ها رو درک کنین