2777
2789
دو سه روزه وارد هفته دوازده شدم خیلی حالم بده، هفته قبل بهتر بودم امروز نتونستم دانشگاهم برم، بنظرتون تا کی ادامه داره؟ شنیدم هفته 12اوجشه خدا کنه از هفته دیگه یه ذره بهتر شم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداایا خیلی سخته
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
منم6 هفتگی هیچ علامتی جز نیومدن پری نداشتم تقریبا هفته8_9 تا13 معده دردبدی داشتم بعدشم فروکش کرد
اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
آیناز جان منم مشکلاتم از هفته 7شروع شد، البته ایشالا شما اصلا مشکلی نداشته باشی
خداروشکر پس نگران نباشم همش میگفتم چرا همه علائم دارن من ندارم اصلا ببخشید من هفته ی 6 تموم شده الان تو هفته ی 7 ام
خدایا! به آدمهایت یادآوری کن که تو خدایی نه آنها...
مریم جان عزیزم بچه اوله، ناخواسته هم باردار شدم هنوز دانشجو ام البته ترم آخر ولی بعدشم پایان نامه هست، کلا برنامه هام بهم ریخت، ولی دیگه انگار خدا خواسته بود، عزیزم تو نی نی نداری؟