2777
2789
عنوان

دوستانی که کربلا رفتن

111 بازدید | 8 پست

اکه قسمت بشه یه هفته دیگه میریم کربلا با یه بچه ۴ ساله.میشه راهنمایی کننید چه نکاتی رو از نظر بهداشتی رعایت کنم واینکه اگه اعمال خاصی داره ممنون میشم بگید

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

من تا حالا کربلا نرفتم التماس دعا دارم عزیزم ب امام حسین بگو فاطمه رو هم بطلب٬برای بچه تون هم خوراکی ببر ک اونجا گشنگی نکشه.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
من تا حالا کربلا نرفتم التماس دعا دارم عزیزم ب امام حسین بگو فاطمه رو هم بطلب٬برای بچه تون هم خوراکی ...

ممنون حتما عزیزم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی گرون شده همه چی اونجا خوراکی های که میدی  معمولا بهش و هتل نمیده مثل بیسکویت عصرانه باخودت ببر

از این ژل های ضدعفونی کننده های دست هم ببر که نیاز به شستو دست نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا