2777
2789

سلام خانوما. من باردارم. دیشب خاب دیدم بچم دنیا اومده یه دختر ناز خیلی ناز بود و کوچولو. داشتم بهش شیر میدادم. به نظرتون تعبیرش چیه؟ خیلی حس خوبی بود خیلی 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

هرکی تعبیر خواب داشت بگه منم یه خوابی امروز دیدم تعبیرش کنه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه گروه تعبیر خواب عضوم اگه میخوای بیارمت تو گروه

میتونی متن منو کپی کنی جوابشو بهم بگی عزیزم؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
تعبيرش اينه ي دختر خشكل گيرت مياد بهش شيرم ميدي

این که 100درصد.تعبیر دیگه ای نداره؟ فکنم انقد ذوق مادرشدن دارم ک خابشو دیدم

منم همش خواب میدیم دختره و حتی الانم که فهمیدم پسره بازم خواب میبینم که دختر دارم نمیدونم والا تازه ...

منم سونو احتمال پسر داده اما دل خودم میگه دختره

دوست شما یک ایده یا کاری را انجام میدهد که.برایش سود آوری دارد آنقدر منفعت دارد و جذاب است که دوستتا ...

ممنون عزیز دل