2777
2789
عنوان

باردارا و با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست
بله دختر من سفاليك بود ولي بريچ شده الان 

الان اره ولی از هفته ۳۰ به بعد احتمالش خیلی کمه😭😭😭

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

تو هفته ۳۰ به بالا بچه بزرگ شده و از حالت بریچ می‌تونه بچرخه و سفالیک بشه

کلا طبیعی هم همینه

ولی از حالت سفالیک من تا حالا نشنیدم بچرخه و بریچ بشه

چرا می‌تونه بچرخه و پشتش به جلو بشه

یا بچرخه روش به جلو بشه

ولی اون چرخش فک‌نمیکنم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اره ولی از هفته ۳۰ به بعد احتمالش خیلی کمه😭😭😭

خب عزيزم نگران نباش ديگع 

هرچي مصلحته 

معاينه لگن هم بايد بشي تو هفته ٣٧ 

ان شالله بچه هم سفاليك ميمونه و ي زايمان راحت خواهي داش

♥️♥️♥️
بله دختر من سفاليك بود ولي بريچ شده الان 

هنوز برا شما امکانش هست

از ۳۰ به بالا

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
وا بله من دیدم  دوست خودم! رفته بود بیمارستان دیده بودن بریچ شده نینی

عجیبه

نادره

من ندیدم

ولی قطعی هم نمی‌گم که امکان نداره

چون شاید واقعا بوده و من ندیدم و نشنیدم

من تو ٣١هستم 

بله گلم تیکرت رو دیدم

همین الان که سونو ندادی که

الان برای شما در حالت بریچ هست

از الان هر وقت بچرخه و سفالیک بشه دیگه احتمال بریچ شدنش خیلی کمه

والا من ۴ تا بچه دارم و با تجربه ای که دارم میگم