2777
2789
عنوان

باردارا و با تجربه ها

145 بازدید | 21 پست

ممکنه جنین سفالیک بریچ بشه من عاشق طبیعی هستم و نمیخوام بریچ بشه از دیشب حس میکنم حالتش طولی شده میترسم کم کم بریچ بشه هفته۳۳هستم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

نه فک‌نکنم

من تا حالا نشنیدم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فک‌نکنم من تا حالا نشنیدم

امیدوارم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
باه ممكنه بچرخه  اما اكثر جنين ها تا هفته ٣٦ سفاليك ميشن

یعنی از ۳۶به بعد دیگه امکان نداره 

تا لحظه آخر ممکنه بچرخه جنین 

چرا که نه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بچه تا آخرش هی میچرخه اگه بترسی میشینه ها!!😄

خخخخ...ولی میگن چون سر سنگینه و جنینم اخرا جاش تنگه احتمال چرخیدنش کمه ولی بازم من میترسم

باه ممكنه بچرخه  اما اكثر جنين ها تا هفته ٣٦ سفاليك ميشن

چرخیدن از حالت بریچ هست

از سفالیک شما دیدید که دوباره بریچ بشه؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
چرخیدن از حالت بریچ هست از سفالیک شما دیدید که دوباره بریچ بشه؟؟

منم تاحالا نشنیدم

چرخیدن از حالت بریچ هست از سفالیک شما دیدید که دوباره بریچ بشه؟؟

وا بله من دیدم 

دوست خودم!

رفته بود بیمارستان دیده بودن بریچ شده نینی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️