2777
2789
عنوان

هنوز باورم نمیشه دزد اومده بود خونه😥😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5299 بازدید | 87 پست
آره...ب خودشون دیگه زحمت نمیدن بیان خونه از رو پشت بوم دستگاه رو میگیرن هر جا طلا بود میرن 

عجب پس دیگه هیچ وقت طلا خونه نمیزارم.میرم دوتا انگشتر بدل میخرم اصلا😥😥

اتفاقا رفتی بدلم افتادا گفتم نشونو چرا برنداشتم چرا چند وقته دست نکردم😕

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پس خوش گذشته بهش. بازم خداروشکر  خسارتش کم بوده

اره ولی زیر زبونش مزه کرده بود این واس وقتی ک مجرد بودم خونه مادرم اینا بودم (خونشونم اپارتمانی نیس حیاط داره) با دوتا خواهرام هیچ مردی ام خونه نبود ساعت نزدیکای س بود بقیه خواب بودن من بیدار باگوشی مشغول بودم ک یدف دیدم صدای یچی از حیاط اومد بلند شدم از پشت پنجره نگاه کردم یدف دیدم یاخدا یکی دوبرابر من داره میاد سمت در یخ کردم فقط تا تونستم جیغ زدم یارو دوپا داشت دوپای دیگم قرض کرد در رف فک کرد کسی خونه نیس ولی تا چن وقت ما جرعت نمیکردیم دیگ بخابیم بخدا

💌👨مرد من ازون مرداس ک جوون میده واسش بمیری😍
اره ولی زیر زبونش مزه کرده بود این واس وقتی ک مجرد بودم خونه مادرم اینا بودم (خونشونم اپارتمانی نیس ...

وتی خدا چه بد این ترسه خودش بدتره من الان تو شرایطشم هزار جور فکر میاد تو ذهنم.

خوبه جیغ زدی والا میومد تو😥

وتی خدا چه بد این ترسه خودش بدتره من الان تو شرایطشم هزار جور فکر میاد تو ذهنم. خوبه جیغ زدی والا م ...

اره ترسش تا ی مدت با ادم هس مخصوصا تو خونه مرد نباش.ینفر بود لابد ازین دله دزدام بوده ترسیده رفته.پلیس همیش حاظر در صحنم ک پس از مرگ سهراب میرس زنگ زدیم دوساعت بعد اومد ی دالی کرد و رف  

💌👨مرد من ازون مرداس ک جوون میده واسش بمیری😍
اره بخدا.من میگم اصلا چه بسا دنبالمونم اومدن دیدن کجا میریم.اخه دو نفر بودن تو دوربین همسایه افتاد

پس میتونید شناسایی کنید 

همسایع ما پیره بعد فرششو عید شست انداخت رو دیوار خونه صب پاشد دید فرشش نیس  از دوربین همسایه روبرویی دزدو تشخیص دادن رفتن با کتک فرشوگرفتن ازش یه معتاده بوده ک میشناختن😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
پس میتونید شناسایی کنید  همسایع ما پیره بعد فرششو عید شست انداخت رو دیوار خونه صب پاشد دید فرش ...

خداکنه بشه ولی خب هوا تاریک بوده معلوم نیس واضح بوده یا نه.حالا سی دی کنه بده معلوم میشه

خداکنه بشه ولی خب هوا تاریک بوده معلوم نیس واضح بوده یا نه.حالا سی دی کنه بده معلوم میشه

اگه زوم کننن روش میشه مطمعن باش

خدا خودش کمک کنه.ناراحتم یادگاری بود برام خیلی دوسش داشتم

حالا امروز اومدن انگشت نگاری کنن بهشون بگو ک دوربین همسایع گرفته ببین چی میگن 

من فهمیدم وقتی یه کاری شد که کاری از دست آدم بر نمیاد آدم باید بزنه به بی خیالی هر چی خودخوری کنی فقط خودتو عذاب دادی . یادت بره . انگار اب از آب تکون نخورده . شکر کن طلاها رو پیدا نکرده همینش کافیه.اطراف خونتون تو کوچه و..... دوربین مدار بسته داره؟ از در و همسایه سوال کنین کسی دیده شده؟

[QUOTE=86604072]من ی زمانی ک طلا زیاد داشتم.واسه وقتایی ک طولانی مدت نبودم.میزاشتمشون تو یه کاسه اب ...

دیگه اون دزد اشنا بوده اشنا که چه عرض کنم از نزدیکای طرف بوده

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡