2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم

241 بازدید | 14 پست

بیشتر وقتا شبا از عذاب وجدان خوابم نمیبره

دو تا بچه دارم، یه پسر پنج ساله و یه دختر یک ساله

وقتی به کوچولویی پسرم فکر میکنم دوست دارم بمیرم، شرایط روحی خوبی نداشتم، دائم خانواده شوهرم حرف میزدن بهم، پایان نامه ارشد هم داشتم، برا پسرم وقت نذاشتم، باهاش رفیق نبودم، بازی نمیکردم، یه بابایی محض شده بود، حتی پیش من نمیخابید،

خیلی خیلی بی حوصله بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پیشم خوابیده خیلی باهاش خوب شدم

تموم شده و رفت

خدا روشکر اونوقتی که تو حال خودت بودی باباش بوده که کمبود محبت نگیره دیگه به گذشته فکر نکن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

بهش فکر نکن ...الان باهاش خوب شو و مهربونی کن ...البته از حدس نگزره بد تربیت شه😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
الان پیشم خوابیده خیلی باهاش خوب شدم

بیخیال فکر گذشته نکن الانو بچسب

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

همین ک هنوزم داری ب گذشته فک میکنی یعنی خووب خووب نشدی .. بچه ۵ سالشه الان بهش عشق بورز.. پارک ببرش . بهش حال بده .. از اللن هر کاری کنی بیشتر تو هنش میمونه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2650123/نامه-به-باب-الحوائج-حضرت-عباسع?postId=86557255

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1