خانوما تو یه تاپیک دیدم دوستای اصفهانی و خوزستانی با هم دعواشون شده سر آب سد. آدم افسوس میخوره از این حجم بی فکری. یکی بیاد جواب منو بده این تصمیمات که آب سد رو کجا بفرستن یا نفت و گاز کجا یا کجا سد برنن یا کجا درخت بکارن یا کجا معدن بزنن در اختیار شهروندای اون شهره؟ آخه چرا بیخودی میفتین جون هم. نه اهوازیا کاره ای هستن نه اصفهانیها. اینا تصمیمات کلانه. دست دولته. همش از بیکفایتی و عدم استفاده از آدمای متخصصه. وقتی یه مشت بیسواد تصمیم گیرنده باشن همین میشه. برفرض که حرف اون اصفهانی هم درست باشه و باید آب سد رو زودتر خالی میکردن مگه دست مردم اهواز بوده. الان فقط وقت اتحاده. من چهار سال اهواز زندگی کردم. تو رو خدا تا راهها نبسته از شدت آبگرفتگی بزنید بیرون از شهر. وسایلم تا میتونید ببرید. هر کس وانت داره بره اهواز کمک وسایل مردمو بیاره بیرون.خدا رحم کنه بهمون
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
الان اصلا وقت دعوا و بگو مگو نيست ولي بله يه تصميم هايي رو نماينده ها ي اون استان ميگيرن.... ان شا ...
والا نماینده ها هم در راستای دولتن. اینا همشون با هم اکیپن. مگه ندیدین لیست میدن برا انتخابات. در ضمن نماینده ها هم اکثرا بیسوادن. خلاصه باز به مردم ربط پیدا نمیکنه.وقت گرو کشی هم نیست الان