2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه جایی به اسم بابا سایت باشه که همه آقایون میان به خانومتون اجازه میدین اونجا عضو بشه و فعالیت داشته باشه و با آقایون همینجوری راحت و بی رودرواسی بحث کنه؟

به نظرتون وجودتون اینجا بین این همه خانوم اشکالی نداره و باعث نمیشه از خانومتون دور بشید یا همش خانومتون رو با بقیه مقایسه کنید؟

نظرتون چیه که شوهر خواهرتون هم اینجا عضو باشه ؟

اسم کاربری و پسووردتون رو به خانومتون دادید؟

فکر میکنید هیچ نظری از شما تو این سایت باشه که اگه خانومتون ببینه ناراحت بشه؟
همین بس که خوشحالم
یه جایی به اسم بابا سایت باشه که همه آقایون میان به خانومتون اجازه میدین اونجا عضو بشه و فعالیت داشته باشه و با آقایون همینجوری راحت و بی رودرواسی بحث کنه؟

به نظرتون وجودتون اینجا بین این همه خانوم اشکالی نداره و باعث نمیشه از خانومتون دور بشید یا همش خانومتون رو با بقیه مقایسه کنید؟

نظرتون چیه که شوهر خواهرتون هم اینجا عضو باشه ؟

اسم کاربری و پسووردتون رو به خانومتون دادید؟

فکر میکنید هیچ نظری از شما تو این سایت باشه که اگه خانومتون ببینه ناراحت بشه؟

میترسم با جوابم به این سوالها به تظاهر محکوم بشم اما میگم:

من اگر اینجام بخاطر خیلی چیزا که دیگران فکر میکنن نیست.واگر بابا سایت باشه چون همسرمو خوب میشناسم دوست داشته باشه ازنظر من مشکلی نداره.

خیر-به خدا قسم نمیخورم ولی تا الان ذره ای توی انتخابم شک نکردم وبه هیچ عنوان با کسی مقایسه اش نمیکنم چون با آگاهی کامل وهمینجور که هست برایه من بهترینه وبهتر از اون توی هیچ زمینه ای نیست

من خواهر ندارم

بله از همه چیز من اینجا خبر داره وهمین پریشب داشت تاپیک کارهای خوب روزانه همسران رو میخوند

من هر نظری رو که میگم وهرتاپیکی رو که میرم ازش اطلاع داره ودیده تا حالا که ناراحت نشده وچندین بار رودررو رک ازش پرسیدم از عضویتم توی نی نی سایت ناراحتی وگفته نه
چرا اصرار دارید حتما تو بحث ها با خانوما شرکت کنید ؟
اینکه دید خانوما به حضور آقایون عوض بشه چه نفعی برای شما داره؟ چی میشه بعدش ؟
میدونم خانومتونو دوست دارید چرا تو تاپیکا بی ربط و با ربط ازش تعریف میکنید ؟ یعنی بقیه آقایون که هستن و نمیکنن دوست ندارن زناشونو ؟
فکر میکنید اینکه دور از خانومتون تو مهمونی بشینید یعنی خاله زنک نبودن ؟چرا ؟ چه ربطی داره ؟
اصلا این ارزشه که پیش خانومتون نشینید ؟
چرا هیچکس تو اد لیستتون نیست ؟
اگه خواهر داشتید چی؟ موافق بودید شوهرش اینجا عضو بشه؟

اینکه همه رازها و سیاستهای خانومهارو میدونید براتون سخت نمیشه؟مثلا من اگه میدونستم اینکه مردا میگن" کار دارم و نمیتونم بیام فلان جا " فقط یه سیاست مردانه برای فرار کردن از رفتن به جایی هست خیلی از دست شوهرم ناراحت میشدم.میخوام بدونم این مسئله تا حالا برای شما پیش نیومده؟مثلا خانومتون یه چیزی بگه که بفهمید این سیاسته!!!
همین بس که خوشحالم
چرا اصرار دارید حتما تو بحث ها با خانوما شرکت کنید ؟
اینکه دید خانوما به حضور آقایون عوض بشه چه نفعی برای شما داره؟ چی میشه بعدش ؟
میدونم خانومتونو دوست دارید چرا تو تاپیکا بی ربط و با ربط ازش تعریف میکنید ؟ یعنی بقیه آقایون که هستن و نمیکنن دوست ندارن زناشونو ؟
فکر میکنید اینکه دور از خانومتون تو مهمونی بشینید یعنی خاله زنک نبودن ؟چرا ؟ چه ربطی داره ؟
اصلا این ارزشه که پیش خانومتون نشینید ؟
چرا هیچکس تو اد لیستتون نیست ؟

-همه این سوالها رو باهم جواب میدم.فکر کنم اگه دقت کرده باشین وحتما هم متوجه شدین اینجا هیچکس نتونسته نظر کس دیگه ای رو عوض کنه.نه من شمارو ونه شما منو

اینم جواب تک تک:
اصراری به خانوم بودن نیست اگه آقا هم بودن شرکت میکردم.یه دلیلش اینه که مشکلات خانومها با توجه به شرایط وقوانین بیشتره و پیامد اون تجربیاتشونم بیشتر خیلی از چیزهایی که اینجا میبینم به عنوان تجربه خوب یا بد به همسرم انتقال میدم شاید یه روز به دردش بخوره.

هیچی نمیشه دلم میخواست یه خورده متعادل تر نگاه کنن که اونم انگار زور زدن من یکی به گندهایی که یه عده دیگه دسته جمعی میزنن نمیچربه ومنم دیگه مثل سابق خودمو خسته نمیکنم.

تعریف کردن من دلیلی نیست که مابقی دوستد ارن یا ندارن .من دوست دارم با این شیوه همیشه دلمو نسبت بهش پرمهرومحبت نگهدارمو نزارم زندگیم مثل خیلیایه دیگه دچار یکنواختی بشه(البته این طرزفکرمنه بقیه رو نمیدونم اینم یه راهشه)

اگه شما اصرار دارین به اینکه من به قولتون خاله زنکم پس انکار من بیفایدست.ولی خوب باید ببینین من هیچ مدله نمیتونم بگم چی یعنی آره وچی یعنی نه.همش بستگی به برداشتها داره

تواین مورد چیزی به اسم ارزش یا ضد ارزش مطرح نیست.وقتی اون میره توی جمع خانومها دلیلی نداره من برم وسطشون.(البته این مجازی نیست)

خوب نیست دیگه چکارکنم؟فکر کنم جالب نباشه من به کسی درخواست بدم.اگه بدم که فورا میگن ....البته نه همه.بسته به طرز فکر ش داره
اگه خواهر داشتید چی؟ موافق بودید شوهرش اینجا عضو بشه؟

اینکه همه رازها و سیاستهای خانومهارو میدونید براتون سخت نمیشه؟مثلا من اگه میدونستم اینکه مردا میگن" کار دارم و نمیتونم بیام فلان جا " فقط یه سیاست مردانه برای فرار کردن از رفتن به جایی هست خیلی از دست شوهرم ناراحت میشدم.میخوام بدونم این مسئله تا حالا برای شما پیش نیومده؟مثلا خانومتون یه چیزی بگه که بفهمید این سیاسته!!!

ببینین اکثر سوالات روی محور اعتماد میچرخه.یعنی اگه اعتماد داشت هباشم چراباید مخالف باشم.

وا...ماکه هرچی اون میگه سمعا وطاعتا اجرامیشه و یه چیز دیگه هم که هست هیچ چیز پوشیده ای این وسط نیست بینمون که بخوایم شک کنیم به اینکه جمله ای که گفته یا رفتارش سیاسته یا واقعیت.

آهای آدما...
1391/11/14 2:03 ب.ظ

ارغوان(مامان مازیار)
1391/11/14 2:01 ب.ظ

بپا اویززون یوسف نشی یه وقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!!

دیگه گفتم همه سوالامو بپرسم دیگه
الان این نظر رو برای چی گذاشتید ؟