2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت انتخاب اسمت؟
دلت پره؟
خونسردی؟
دوست داری مطرح بشی؟
کفش اسپرت میپوشی یا چرم؟
به پوششت اهمیت میدی؟
موهات رو مرتب کوتاه میکنی؟اصلا مو داری؟
صبح از خونه میای بیرون عطر میزنی چی میزنی؟
دوست داری هدیه چی بگیری؟
کتاب میخونی؟آخرین کتاب که خوندی چی بوده؟یه جمله از کتاب که تاثیر گزار هست رو بیزحمت بنویس
در طول روز به دستات نگاه میکنی ؟چند بار؟
اتاق شخصی داری؟دیواراش چه رنگه؟

رویاهات چه رنگیه؟
حسرت جایی در زندگی ات داره؟
فکر میکنی دوزاریت زود میافته یا باید 40 تا چرخ تو اسمان بخوره و بیافته؟
از خودت راضی هستی؟

دلم پرنیست.کم گله میکنم-سعی میکنم خونسردباشم دارم روی خودم کار میکنم-توی کار خودم بله دوست دارم -هردو مدل رو میپوشم-بله.عاشق کراواتم-موهامو همیشه کوتاه نگه میدارم-ادکلن کاپیتان بلک قهوه ای استفاده میکنم-بیشتر دوست دارم کتابهای نفیس بگیرم-اکثراوقات بیکاری کتاب میخونم،آس وپاسها جرج اورول کل کتاب خفنه حتما دانلود کنید-زیاد به دستام نگاه میکنم-نه ندارم-اکثر اوقات سبز-خیلی کم حسرت میخورم-بیشتر اوقات زود میفته چون خودم زیاد به خلق ا..تیکه میندازم-هم از خودم هم زندگیم راضیم
اهل بندر امام هستم

. چند تا بچه داری؟ دختر یا پسر؟
2. از شغلت راضی هستی؟ (اگه خصوصی نیست بگو چیه)
3. آخرین دروغی که گفته بودی چی بوده و به کی؟
4. بهترین و بدترین خصوصیتت؟
5. درونگرا هستی یا برونگرا؟
6. سیگار می کشی؟ قلیون چی؟
7. رشته تحصیلی دانشگاهت؟
8. از اسمت راضی هستی؟
9. بزرگترین آرزوی زندگیت؟
10. نحوه آشناییت با نی نی سایت و انگیزه ات از عضویت؟

یکی هفته 26 توی شکم مامانش وپسره
از شغلم راضیم فقط کاش حقوق واقعیم رو بهم بدن.مهندس عمرانم
اگه بگم اهل دروغ نیستم باورتون میشه.اونقدر کم گفتم که یادم نمیاد
بهترین اکثر اوقات آروم بودن وشیطون خوش رو بودنمه وبدترینش غر زدنه
بستگی داره ولی خیلی نمیزارم چیزی تودلم بمونه البته رازدارم
دود به هیچ وجه البته هر دورو قبلا یکی دوبار امتحان کردم.مزخرف بودن
عمران
بله راضیم
یه بیمارستان با خرج خودم بسازم ومادرو خانوادمو بفرستم حج اما فکر نکنم هیچکدوم جورشه .البته امیدم به خداست
از خواهر خانومم شنیدم اسم اینجارو.راستش از بحثهای اجتماعیش وبعضی تجربیاتی که اینجا مطرح میشه خیلی استفاده کردم
انگیزت از عضویت چی بوده ؟
چرا هی کاربری میسازی میای دوباره ؟ خسته نشدی ؟
چرا هی از خانومت تو تاپیکا تعریف میکنی ؟
چند تا دوست صمیمی داری تو دنیای واقعی ؟
تا حالا بهت گفته نشده که خاله زنکی ؟ تو دنیای واقعی
خانومت هیچ نظری نداری هی میای اینجا ؟

اولا آشنایی با وظایف خودم به عنوان یه پدر وآشنایی با تجربیات مادرانه خانومها برای انتقال به همسرم بود که هرکاری میکنم عضو نمیشه اما الان اینجا برام شده یه منبع خبری- نه خسته نشدم.سه تا ازکاربریامو به خاطر سوالات دینی که داشتم قطع کردن.هرچند سوالام اصلا جنبه بدی نداشت من خودم خشکه مذهبی نیستم اما دینمو کتابمو دوست دارمو تا جایی که میتونم انجام میدم-توی واقعیت هم همیشه ازش تعریف میکنم چون مثل بقیه آقایون دیوانه وار میپرستمش وهمه زندگی بهم میخنده وقتی برام یه لبخند کوچیک میزنه-دوست زیاد دارم اما همیشگیاش یکی از دوستای دبیرستان ویکی دانشگاه که الان با هردوشون فقط تماس دارمو ازهم دوریم-توی دنیایه واقعی به هیچ وجه سمت زنا نمیرم،آدم خوش مشربیم اما حتی وقتی عقد بودیم هم توی جمعها کنار هم نمینشستیمو مثل خیلیایه دیگه آویزون نبودیم.الانشم وقتی میریم مهمانی اون پیش خانوماست ومن آقایون با اینکه خیلیا کنارهم میشینن-نه اون هرروز میپرسه نی نی سایت چه خبر وگاهی از تاپیکهایه اینجا براش پرینت میبرم
چی شد که برای نشستن روی صندلی داغ داوطلب شدی ؟
قصدت از زدن تاپیک هر روزت راجبه چرا مردان نباید در سایت باشند با کاربری قبلیت چی بود ؟
چرا قطع دسترسی شدی ؟
چرا دوباره اومدی اگه شدی ؟
کسی هم تو اد لیستت هست ؟ با کسی دوست هستی ؟ خانوم یا آقا ؟ سر چی با هم دوست شدین ؟

همینجوری شاید یه جورایی میخواستم بگم من اونی نیستم که خیلیا از سر برداشت عجولانشون همه مدل توهینی بهم کردن (جوابیم نشنیدن وندیدن) و همه جور تهمتی بهم زدن.(خودمم نمیدونم چرااینهمه درقبالشون صبر کردم!!!!!!!!!!!!!!!)

تعدیل این ذهنیت که اینجا بودن ما معنیش....نیست(همه مردها بد نیستن،به گواه اعتقاد خیلی از خانومهای محترم سایت)
سه بارش بخاطر سوالهای مذهبی بود که بدهم نبودن وخودمم نفهمیدم چی بود-ی هبارشم به جرم مرد بودن
دوباره اومدم از بعضی بحثها واطلاعاتی که اینجا میشه از تجربیات دیگران به دست آوردم استفاده زیادی کردم و بازهم مکنه گیرم بیاد

هیچ کس نه آقا نه خانوم توی اد لیستم نیست