2777
2789

بچه ها تورو خدا بگین علائم چیه دارم میترسم نکنه دارم سکته میکنم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس یا شوک عاطفی نداشتی؟

چرا اتفاقا همبن الان تاپیک زدم براش برو بخون😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2651171/روبروی-خونمون-یه-سوپر-مارکت-هست-که-روزایی-که-اون-خانومه-میاد-اونجا-شوهرم-یکسره-ا?page=1

منم یه چند بار اینطوری شدم ژست مرگ گرفتم خداحافظی میکرم از بقیه خخخخ اما بعد فهمیدم از معده امه .

برای شما هم امکان داره یا نفخ معده است که به بالاتر میزنه دردش یا حساسیته یا اینکه قلبه واقعا. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
دست چپت درد نداره؟؟؟ پشت شونه ات چی؟؟ عرق سرد نکردی؟؟ 

پشت شونه و پشت سرم درد داره انگار یه رگ توش داره کشیده میشه عرق و درد دست چپ و ندارم 

قفسه سینه مم سنگینه

از اعصابم میشه ها

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
پشت شونه و پشت سرم درد داره انگار یه رگ توش داره کشیده میشه عرق و درد دست چپ و ندارم  قفسه سین ...

علائم منه دقیقا یا از اعصابته یا مشکل معده اته پاشو یه چایی نباتو نعنا درست کن بخور.

من اینجور موقع ها یه قرص حساسیت میخوردم زودم میخوابیم که اگه از اعصابم باشه بدتر نشه دردش

منم یه چند بار اینطوری شدم ژست مرگ گرفتم خداحافظی میکرم از بقیه خخخخ اما بعد فهمیدم از معده امه . ب ...

من چون الان خیلی فشار روانی بدی رومه فک میکنم قلبمه نمیدونم شایدم معده باشه ولی چرا تموم نمیشه بدجوری تیر میکشه نفسمو قطع میکنه