2777
2789

سلام خانما

من توکانال ترکیه همیشه برنامه های ازدواج زحل توپال و اسرا و صداسایا رو دنبال میکردم و خیلیدوس داشتم

پس چی شد چرا دیگه برنامه هارو پخش نمیکنن بجاش گمشده ها و آشتی و غیره رو نشون میدن،

کسی خبر داره؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بخیر عزیزم خیلیییی وقته برنامه هاشونو عوض کردن دولتشون اجازه نداد دیگه

وقت بخیر

چرا؟

آخه من شنیدم ماجرای مهسا پیش اومده، شما هم شنیدین؟

بله من دنبال نیکردم ولی الان خیلی وقته پخش نمیشه😊 دولت بهشون اجازه پخش نداده

من هر روز عصر بخاطر برنامه زحل توپال می موندم خونه و جایی نمی رفتم حیف شد پخش نمیکنن

من هر روز عصر بخاطر برنامه زحل توپال می موندم خونه و جایی نمی رفتم حیف شد پخش نمیکنن

منم خیلی بهش عادت کرده بودم ولی انگار دروغ بود اخه علی و میدیدی هیشکیو نمیپسندید!

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

وقت بخیر چرا؟ آخه من شنیدم ماجرای مهسا پیش اومده، شما هم شنیدین؟

منظورم از صبح بخیر این بود که خیلی وقته پخش نمیشه و شما الان متوجه شدی؟؟؟😅😅😅 بیشتر از یک ساله عزیزم.همه ی اون حرفا هم شایعه ای بیش نیست اردوغان اجازه نداد بهشون محتوای برنامرو عوض کردن

منم همشو میدیدم مخصوصا اون دختره خلو چل بود (ناز) خیلی اونو تعقیب میکردم فک کنم اخرم شوهر نکرد😂😂

آره ناز یادمه دماغشم کوپه داشت عاشق علی بود اما آخرش هیشکی ازدواج نکرد که

آره ناز یادمه دماغشم کوپه داشت عاشق علی بود اما آخرش هیشکی ازدواج نکرد که

کلا سرکاری بود میگن

فقط برای جلب بیننده،اونام نقش بازی میکردن

ولی سرگرم کننده بود من خیلییییی حرص میخوردم

منم خیلی بهش عادت کرده بودم ولی انگار دروغ بود اخه علی و میدیدی هیشکیو نمیپسندید!

آره حق با شماست الکی بودش اما خیلی برنامه ی جذابی بود 

آره من انقد حرس میخوردم همه میومدن از علی خاستگاری میکردن علی هم رد میکرد