2777
2789

سلام بچه ها لطفا کامل بخونین بعد نظر بدین 

روبروی خونمون یه سوپر مارکته که‌ یه خانوم حدود ۴۰ ساله که همسرشون فوت شده یه روز درمیون میان اینجا(کارمیکنه)

خلاصه آدمیه که باهمه گرم‌میگیره و صمیمی میشه خیلی حرف ها هم‌پشتش هست که‌من هیچکدومو باور نکردم چون خیلی خانم‌خوبی بنظر میاد

خلاصه که شوهرمم باهاش راحت حرف میزنه(شوهرمم کلا آدم شوخیه ولی بااین راحته)

امروز شوهرم چندبار  پسرم‌و برد بیرون و هردفعه برگشت یچیزی خریده بود و همش میگفت این خالهه(همون خانوم)فلان گفت بسار گفت(یه حرفایی درحد همسایگی)من حساسیت نشون ندادم چون هم به شوهرم اعتماد دارم (البته اینم میدونم اگه روزی بخواد خیانت کنه هرگز‌سراغ زنی بزرگتر از خودش نمیره)وبه این خانمم تقریبا اعتماد دارم‌ و فکر میکنم حرفای پشتش شایعه س 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

همه ی اینارو تعریف کردم که بگم شوهرم یه ساعت پیش لباس پوشید گفتم کجا گفت برم سیگار بگیرم گفتم روتو زیاد کردیا چه خبره هردقیقه میری اونجا هرچی من هیچی نمیگم زشته چه معنی داره اینکارت گفت برو بابا اصلا خودت برو منم سریع لباس پوشیدم رفتم تا وارد شدم گفتم ۴ تا سیگار میخوام اون خانوم گفت ساسان خیلی سیگار میکشه ها 😐😐😐

دقت کنید ساسان😐😐😐😐

منم گفتم آره زیاد کرده سیگارشو حرصم گرفت با متلک گفتم حرف منو که گوش نمیده شما بگین شاید گوش کرد کمتر کشید 😒😒😒

بعدشم گفت ساسان قراربود بیاد اینجا پیشم وایسه که چرا نیومد😐😐😐😐

منه خاکبرسر لالم گفتم سیگارشو منو فرستاد بخرم حوصله نداشت لباس بپوشه😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😶😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم بودم حساس میشدم ولی حساسیتمو بروز نمیدادم که یه وقت تو ذهن شوهرم جرقه ای زده نشه ولی مواظب زندگیت باش نامحسوس

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

بقیشو بخونید خون شوهرش حلال شد😐😐😐

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

خلاصه اومدن خونه اینارو به شوهرم گفتم و ازاون لحظه یه کلمه هم باهاش حرف نزدم اونم هی بوسم میکنه هی میگه چرا قهری

میگه من دلم سوخت همش میگفت شب آدم میتزسه اینجا گفتم میام نترسی خجالت بکش من تو چه فکریم تو تو چه فکرایی واین حرفا

بچه ها مخم هنگ کرده نمیفهمم چی درسته چی غلط شما ازاین حرفای من چی برداشت میکنین

هیچ کس نمیتونه ادعا کنه من عمرا خیانت بکنم..

لغزش برای همه است 

همون اولم نمیرن رو تخت

اول از دردودل و شوخی و....شروع میشه!

هشداراشو جدی بگیر با تمام اعتمادی که به همسرت داری استارتر عزیز

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب