2777
2789
عنوان

یه لباس تو چندتا مجلس؟؟

465 بازدید | 27 پست

شما یه لباس رو چندبار تو عروسیهای نزدیک میپوشید؟

مثلا تو عروسی دخترخاله ها و پسردایی ها ک مهمونا تقریبا یکسانن.

بشرط اینکه مشکلی هم برای خرید لباس نداشته باشین ولی اون ماه ب خاطر خرید نتونین پس انداز کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه الی چهاربار 😉بستگی به اعتماد بنفس خودت داره بنظرم 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه لباسو بالغ بر 10بار پوشیدم، پول اضافه دارم واسه هر مراسم یه دونه بخرم؟!! 😐البته تکراری تو هر مراسم نه ولی خب چرخشی بود دیگه😂

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

لباس مجلسی رو خیلی نمیشه پوشید چون تکراری میشه نهایتش سه بار پوشیدم

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 

وقتی یه لباسیو دوست داشته باشم

هزاااار بار میپوشم 

اصلا هم برام مهم نیست تکراریه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

هرگز نمیتونم تکراری بپوشم   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

يه بار براي مراسم طرف خودم

يه بار براي مراسم طرف همسرم بعدشم ميزارم تو كمد بره براي آرشيو😬

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔