2777
2789

اون خیلی تو فکر خوشحال کردن من نیست ولی من احمق یه مدت این اخلاقمو ترک کرده بودم باز اومده این اخلاقم سراغم به شوهرم خیلی اهمیت میدم مثلا دیروز اصلا حال نداشتم بریم خونه ی برادرش خیلی خسته بودم ولی دیدم اصرار کرد رفتم در صورتی که اگر خودش بود من اینطوری میخواستم جایی برم عمرا باهام میومد من دلم نمیاد چیزی درخواست کنه قبول نکنم ولی اون......

منم مثل خودتم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی تعادلش ...

حتی محبت 

(( بنظرم  کار دیشب تون ، کار اشتباهی نبود 🙄))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تکرار کن باخودت هر روز که نه بگی و اول الویت خودت باشی...منم به همسرم اهمیت میدم ولی اون ده برابر بیشتر هوای منو داره ولی تو مسائلی مثل مناسبتا اوایل میگفتم بزا انجام بدم یاد بگیره دیدم نمیشه منم بیخیال شدم پس کشیدم که الان داره یادمیگیره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

هروقت فکرکردید چیکار کنین که  طرف مقابلتون خوشبخت بشه خوشحال وسرحالید،ولی تاروزیکه ازدواج میکنید که خودتون خوشبخت بشید ،خوشبختی درکارنیست

همیشه ۱۸ساله هستم